Αρχική » 2021 » Ιούνιος

Αρχείο μηνός Ιούνιος 2021

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Θερινή λειτουργία του σχολείου

Μαζί με τις ευχές μας για καλό καλοκαίρι σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο μας για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι ανοικτό κάθε Τετάρτη πρωί. 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2021-2022

Υπενθυμίζουμε ότι για το σχολικό έτος 2021-2022 η εγγραφή των μαθητών στην Α΄ Τάξη καθώς και η ανανέωση εγγραφής στις Β΄, Γ΄ Τάξεις γίνεται αυτεπάγγελτα χωρίς την προσέλευση των κηδεμόνων στο σχολείο. Οι κηδεμόνες υποβάλλουν μέχρι την 10/9/2021 Υπεύθυνη Δήλωση ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr. Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής η κατάθεση της Υπεύθυνης Δήλωσης θα γίνει με την έναρξη των μαθημάτων (το σχολείο θα διανείμει στους μαθητές το έντυπο). Ειδικά οι κηδεμόνες των μαθητών της Α’ Τάξης πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωμένο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή εντός δέκα ημερών από την έναρξη των μαθημάτων. Επισημαίνουμε ότι το Σχολείο πρέπει να είναι ενημερωμένο για περιπτώσεις που αφορούν ιδιαίτερα θέματα φοίτησης ή υγείας των μαθητών  αλλά και θέματα που αφορούν το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ



Λήψη αρχείου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ



Λήψη αρχείου

e-eggrafes, νέες εγγραφές, μετεγγραφές: διευκρινίσεις



Λήψη αρχείου

e-eggrafes ΕΝΑΡΞΗ



Λήψη αρχείου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ e-eggrafes



Λήψη αρχείου

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων