Αρχική » 2019 » Ιανουάριος

Αρχείο μηνός Ιανουάριος 2019

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Συκεών σας καλεί σε  Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση,  τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30. Στη συνέλευση θα γίνει επίσης η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής για τις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου και η κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα που θα παραδοθούν οι βαθμοί των μαθητών και ώρα 11.30 π.μ.

 

                                                                         Για τον Σύλλογο

                                                                          Η Πρόεδρος

                                                                         Γεωργία Βέλλιου

Καλή χρονιά κι ευτυχισμένο το 2019!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας εύχεται καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους κηδεμόνες! 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, πρόσφερε τις βασιλόπιτες και τα δώρα στους τυχερούς μαθητές κάθε τμήματος!! Τους ευχαριστούμε πολύ!

Χριστουγεννιάτικο Bazzar 2018

Μέσα σε ζεστό εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, για πολλοστή φορά, την Παρασκευή 21.12, το Χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου μας, στο οποίο, οι μαθητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση, συγκέντρωσαν ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό «κερνώντας» σπιτικά παραδοσιακά γλυκίσματα και χειροποίητες δημιουργίες στα υπόλοιπα μέλη της σχολικής κοινότητας. Τα χρήματα και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων