Αρχική » 2018 » Μάρτιος

Αρχείο μηνός Μάρτιος 2018

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Κλειστό το σχολείο την Παρασκευή 30/03

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των προβλημάτων υδροδότησης το 1ο Γυμνάσιο Συκεών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή, 30 Μαρτίου.
.

Εκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας εκδήλωση-ενημέρωση, στο πλαίσιο της Θεματικής εβδομάδας, σχετικά με την «Ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο και τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων των εφήβων», από τον ψυχολόγο κ. Αθανάσιο Κανάκη, Αστυνόμο Β’ Υγειονομικού. Οι μαθητές μας να ενημερώθηκαν μέσα από διαλογική συζήτηση και γλαφυρά παραδείγματα για τους κινδύνους που, παρά την αδιαμφισβήτητη χρησιμότητά του, κρύβει το Διαδίκτυο.

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

1η και 2η θέση του 1ου Γυμνασίου Συκεών στον προκριματικό Περιφερειακό Διαγωνισμό Κεντρικής Μακεδονίας, του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 διεξήχθη στο Κολλέγιο Ανατόλια ο προκριματικός Περιφερειακός Διαγωνισμός Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas. Οι δύο ομάδες του 1ου Γυμνασίου Συκεών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό: “Robotistes” (Ζαφειροπούλου Σεβαστή, Βογιατζής Σταύρος , Λικολλάρι Άγγελος) και “Robodesigners” (Δανιηλίδου Αφροδίτη, Μυστακίδης Ευστάθιος και Πιτσιόρλας Ανδρέας) κατέλαβαν στην Κατηγορία Γυμνασίου την 1η και 2η θέση αντίστοιχα. Συγχαρητήρια στους μαθητές και των 2 ομάδων που δούλεψαν με κέφι, έμαθαν πολλά και αντιπροσώπευσαν επάξια το σχολείο μας! Και του χρόνου!

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων