Αρχική » 2017 » Δεκέμβριος

Αρχείο μηνός Δεκέμβριος 2017

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Επίσκεψη της Α’ τάξης στο Μέγαρο Μουσικής


24273183_10100938033163045_120710257_n

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου οι μαθητές της Α’ τάξης του σχολείου παρακολούθησαν τη γενική πρόβα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στην (καθιερωμένη πια τα τελευταία χρόνια) επίσκεψη στο Μέγαρο Μουσικής! Ευχαριστούμε την ΚΟΘ και τη μουσικό του σχολείου, κ. Κωνσταντίνα Πακλατζή για τη διοργάνωση μια πολύ όμορφης εμπειρίας..

Ενημερωτικό σημείωμα

karagiozis17

 

 

Στο σχολείο, κατά τη φετινή σχολική χρονιά, θα υλοποιηθεί πολιτιστικό πρόγραμμα με σημείο αναφοράς το θέατρο σκιών και με τίτλο « Ο Καραγκιόζης …και τα μυστήρια». Στο πλαίσιο του προγράμματος, τα παιδιά θα επισκεφθούν το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, που ως θεσμοθετημένος φορέας υλοποιεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μοντερνισμός και Παράδοση στο θέατρο Σκιών», θα εξοικειωθούν με την τεχνική eshadows , μια ηλεκτρονική παράσταση Καραγκιόζη, θα ασκηθούν στη δημιουργική γραφή και, τέλος,  ως  σύγχρονοι καραγκιοζοπαίχτες θα ψυχαγωγηθούν οι ίδιοι αλλά  και θα ψυχαγωγήσουν και όλους εμάς, γονείς, καθηγητές, συμμαθητές!

Υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος: Ζαφειριάδου Κορνηλία, ΠΕ02 –  Μονέφτση Άννα, ΠΕ19

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

kapaki17

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι την τρέχουσα σχολική χρονιά θα υλοποιηθεί στο σχολείο
μας πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής με θέμα « Ενημερώνομαι, Ανακυκλώνω, σκέφτομαι
τον συνάνθρωπο».

(περισσότερα…)

H εφημερίδα μας – Διαβάστε online!

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων