Αρχική » 2016 » Απρίλιος

Αρχείο μηνός Απρίλιος 2016

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Ανακοίνωση: Ακύρωση ημερήσιας εκδρομής

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

θα θέλαμε  να σας ενημερώσουμε ότι η ημερήσια εκδρομή, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα, 08/04/2016, με προορισμό τα Ανω Πορόγια, ακυρώθηκε λόγω σοβαρών ασυνεπειών από πλευράς του πρακτορείου Max Travel.

Ο διευθυντής,

Νικόλαος Τζιτζής

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο σχολείο μας!

Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία βίωσαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που παρακολούθησαν τη συναυλία που έδωσαν μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 02/03 στο χώρο του σχολείου μας.

Ακούσαμε:

  • Εισαγωγή από κομμάτι του Shubert «Η μαγική άρπα»
  • Χορούς του Johannes Brahms (εποχή ρομαντισμού 18ου-19oυ αιώνα)
  • Περιγραφή των οργάνων της ορχήστρας
  • Σκοτσέζικους και σλάβικους χορούς

Ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς και το μαέστρο!

H εφημερίδα μας – Διαβάστε online!

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων