Αρχική » 2015 » Ιούνιος

Αρχείο μηνός Ιούνιος 2015

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

2η και 3η θέση του 1ου Γυμνασίου Συκεών

στον 1ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κεντρικής Μακεδονίας

robotiki

Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ο 1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Οι δύο ομάδες του 1ου Γυμνασίου Συκεών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, «Οι Ρομποκυνηγοί» (Βιζβίζης Αλέξανδρος, Κονσολάκης Απόστολος και Χατζή Βούλα) και οι «Απίθανοι» (Ζιρίνογλου Τάσος και Θάνογλου Γιάννης) κατέλαβαν στην Κατηγορία Γυμνασίου την 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες δικαιούνται τώρα να συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Αθήνα για να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο στο Κατάρ. Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες!

Γιορτή αποφοίτησης 2015

Ο σύλλογος των καθηγητών και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του 1ου Γυμνασίου Συκεών προσκαλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου στη γιορτή αποφοίτησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 20¨00, στην αυλή του σχολείου.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων