Αρχική » 2014 » Μάρτιος

Αρχείο μηνός Μάρτιος 2014

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Πρόσκληση: Εκδήλωση με τη συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη

tatapink

 

Για τρίτη συνεχή χρονιά η σχολική εφημερίδα «Κατά…τείχη» συναντά στο σχολείο μας έναν συγγραφέα και συζητά μαζί του όσα μας απασχολούν. Φέτος βοηθός στη γνωριμία μας με τον κόσμο, με αφορμή τη λογοτεχνία, το σκίτσο, τον κινηματογράφο, είναι η Ιωάννα Καρυστιάνη. Ανυπομονούμε να την γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε μαζί της για το ρόλο του πνευματικού δημιουργού στην εποχή της κρίσης, της παράκρουσης, της υπόκρουσης, της αντίκρουσης …

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και σας περιμένουμε όλους την Πέμπτη 3 Απριλίου το πρωί, στο 1ο Γυμνάσιο Συκεών.

Η συντακτική ομάδα της εφημερίδας «Κατά…τείχη»

Δείτε κι εδώ.

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Ασφαλώς στο Διαδίκτυο»

asfalws3_Fotor_Collage

 

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, ο κοινωνικός λειτουργός Α. Δρόντσος από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, που υλοποιείται την τρέχουσα σχολική χρονιά, ενημέρωσε τους μαθητές του τμήματος Α2 για τη σωστή ενασχόλησή τους με τα egames. Συζήτησε μαζί τους, άκουσε τις εμπειρίες τους, διέκρινε και αποτύπωσε τις ιδιαιτερότητες των ενεργειών τους με τις γνώσεις και την καθοδήγησή του. Χώρισε τους μαθητές σε ομάδες και τους έδωσε να μελετήσουν μία συγκεκριμένη περίπτωση εφήβου με στοιχεία εθισμού στο Διαδίκτυο. Η ανταπόκριση των παιδιών ήταν εξαιρετική και τα αποτελέσματα της μελέτης περίπτωσης ιδιαίτερα σημαντικά.

Επίδοση ελέγχων β’ τριμήνου 2013-14

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Συκεών προσκαλούν την Τρίτη 18-03-2014 και ώρα 14:00 – 16:00 μ.μ  τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών για ενημέρωση και επίδοση ελέγχων στο χώρο του σχολείου.

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Καραμουζάς

Ενημερωτικό σημείωμα

LetsPartyRed_Logo_1_Medium

Την Παρασκευή 14-03-2014 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί ο χορός του 1ου Γυμνασίου Συκεών στο κέντρο «Σκορπιός».

Τη διοργάνωση αναλαμβάνει το 15μελές συμβούλιο των μαθητών του Γυμνασίου.9163325-editable-vector-silhouettes-of-men-and-women-standing-at-a-party-with-every-person-as-a-separate-obj

Στο χορό θα παρευρίσκονται και γονείς των μαθητών, προκειμένου να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του.

Τιμή εισόδου 5€.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων