Αρχική » 2013 » Δεκέμβριος

Αρχείο μηνός Δεκέμβριος 2013

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Καλή χρονιά !!!

Από την προσφορά δώρων του σχολείου μας στο Παιδικό χωριό S.O.S. στο Πλαγιάρι

 

Εκδήλωση σε συνεργασία με το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Την Παρασκευή 20/12/2013 και ώρα 18.00-20.00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας εκδήλωση σε συνεργασία με το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής με τίτλο Γενηθήτω το Φως…!!! Τ’ Άστρα και οι Μύθοι τους, μία   φιλοσοφική αναζήτηση του ουρανού σ’ ένα πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής, από τον κ. Νικόλαο  Καραμουζά  –  μαθηματικό και διευθυντή  του σχολείου μας.

Στη συνέχεια δόθηκε διάλεξη με τίτλο Γνωστές και άγνωστες θεωρίες για το Άστρο της Βηθλεέμ από τον κύριο Λ. Καβακόπουλο, μουσικό και αρθογράφο, αρχισυντάκτη του περιοδικού strange από το  2001 έως το 2008, διαχειριστή της ιστοσελίδας critics.gr και του antidogma.gr, επιμελητή των εκδόσεων Terra  Nova, Αρχέτυπο και Άγνωστο και με ενεργό συμμετοχή στο μουσικό σχήμα των Δεικτών.

Ο Διευθυντής

Ν. Καραμουζάς

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων