Αρχική » 2013 » Οκτώβριος

Αρχείο μηνός Οκτώβριος 2013

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του σχολείου μας σε προγράμματα ενδοϋπηρεσιακής κατάρτισης I

Η καθηγήτρια του σχολείου μας, Θεοδοσία Καραογλάνη ( Νομικός ΠΕ13), παρακολούθησε τη φετινή σχολική χρονιά, από 8-13 Σεπτεμβρίου 2013, Σεμινάριο Ενδοϋπηρεσιακής Κατάρτισης στο Borgarnes της Ισλανδίας, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης, Comenius, της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης.

 

739960_10151779361010095_1437258403_o

Το σεμινάριο με θέμα: «Εκπαίδευση ευαισθητοποίησης σχετικά με θέματα μετανάστευσης, ρατσισμού, διακρίσεων, πολιτισμού και πολυπολιτισμικότητας, με στρατηγικές διδασκαλίας αυτών των θεμάτων σε ομάδες διαφορετικής ηλικίας» το παρακολούθησαν 21 άτομα από πολλές και διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, οι περισσότεροι των οποίων ήταν δάσκαλοι και καθηγητές σε Ευρωπαικά σχολεία, αλλά ακόμη διπλωματικοί υπάλληλοι από Πρεσβείες χωρών ή μέλη Μ.Κ.Ο που ασχολούνται με τη μετανάστευση.

(περισσότερα…)

H εφημερίδα μας – Διαβάστε online!

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων