Αρχική » 2013 » Φεβρουάριος

Αρχείο μηνός Φεβρουάριος 2013

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Ενημέρωση από το Σύλλογο Γονέων

Αγαπητοί γονείς,

Ως νέο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Συκεών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής θέματα:

  • Όσον αφορά, την εκδρομή της Γ’ Γυμνασίου, 29-31.03.2013 στα Ιωάννινα, ο Σύλλογος προτίθεται να δώσει , σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες, 10 ευρώ για κάθε παιδί ώστε το κόστος της εκδρομής, να διαμορφωθεί στα 85 ευρώ (αντί για 95€)
  • Θα διοργανωθεί, Χορός ( 2η φορά) στο χώρο του σχολείου, το Σάββατο – 9 Μαρτίου 2013 , χωρίς αλκοόλ  και χωρίς εξωσχολικούς . Η όλη διοργάνωση θα γίνει με την εποπτεία του Συλλόγου και την βοήθεια του 15μελους και της Δ/νσης του σχολείου. Φυσικά, είναι ευπρόσδεκτοι, οι  γονείς που επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση.

Μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, το σχολείο αποκτά το ρόλο του «ανοικτού σχολείου», όπου οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν (αντί σε κάποιο club) στον ίδιο  χώρο που διδάσκονται

  • Όσον αφορά, τις συνδρομές, παρακαλούμε να φροντίσετε να τακτοποιηθείτε οικονομικώς όσοι έχετε εκκρεμότητες για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα βέλτιστα στα παιδιά μας. Μπορείτε να απευθύνεστε στο Δ/ντή ή στα μέλη του Συλλόγου

Για οποιοδήποτε θέμα, είμαστε στη διάθεσή σας

Το Δ.Σ

Δείτε τη σύνθεση του νέου ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην ιστοσελίδα του σχολείου μας ΕΔΩ

H εφημερίδα μας – Διαβάστε online!

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων