Αρχική » 2012 » Νοέμβριος

Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2012

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Ενημέρωση γονέων

Θεσσαλονίκη 22 Νοεμβρίου 2012

Αγαπητοί γονείς & μαθητές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα που δίνεται στους μαθητές της Β’ Γυμνασίου του σχολείου μας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Ατομικής Κινητικότητας Comenius, να φοιτήσουν κατά τη σχολική χρονιά 2013-2014 για διάστημα μεταξύ 3 μηνών και ενός σχολικού έτους σε ένα από τα σχολεία του εξωτερικού με τα οποία συνεργάζεται το σχολείο μας και συγκεκριμένα στα παρακάτω:

  • Janus Pannonius Gimnazium es Szakközepiskola, Pecs, Ουγγαρία,
  • Hatsalan klassillinen koulu, Kuopio, Φινλανδία,
  • Zakladni skola a materska skola Kunstat prispevkova organizace, Kunstat, Τσεχία,
  • Colegiul National “Aprily Lajos”, Brasov, Ρουμανία.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται παρακαλούνται να επικοινωνήσουν, για περισσότερες πληροφορίες, με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Καραμουζά ή με την καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Μονέφτση Άννα το συντομότερο δυνατό, καθότι η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων μετακίνησης είναι η 3η Δεκεμβρίου 2012.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ

Πανελλήνια διάκριση eTwinning!

Το έργο eTwinning “ What About a Greener School? «, το οποίο υλοποιήθηκε στο σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2011-12 απο τους μαθητές του τμήματος Β4 και τις εκπαιδευτικούς Άννα Μονέφτση (Υπεύθυνη έργου), Μαγδαληνή Νικολαΐδου και Πηγή Τσιούντου, πήρε 1ο βραβείο στον 7ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning στην κατηγορία Γυμνασίου. Η τελετή απονομής έγινε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για πρεσβευτές etwinning από όλη την Ευρώπη, ενώπιον των οποίων έγινε και η παρουσίαση του έργου. Το βραβείο για το σχολείο μας ήταν ένας βιντεοπροβολέας.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων