Αρχική » 2011 » Νοέμβριος

Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2011

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Μήνυμα – Χαιρετισμός του Διευθυντή προς όλη τη Σχολική Κοινότητα

Αγαπητοί μαθητές – μαθήτριες

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και μαζί της ξεκίνησε και η δική μου νέα πορεία, για το λόγο αυτό θα ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου και τις προσδοκίες μου για το νέο δρόμο που θα χαράξουμε μαζί, έτσι σας εύχομαι να είστε υγιείς, εσείς και οι οικογένειες σας.

Ανέλαβα τη διεύθυνση ενός καλά οργανωμένου και άρτια εξοπλισμένου σχολείου και επιθυμώ να συμβάλλω στη δημιουργία ενός δημοκρατικού, ελεύθερου, ελκυστικού και ανοικτού στην κοινωνία σχολείου, με στόχο τη διαπαιδαγώγηση πολιτών ευαισθητοποιημένων, υπεύθυνων με ελεύθερη σκέψη.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού σας καλώ να συμβάλλετε και εσείς καθοριστικά τηρώντας τους κανόνες της σχολικής κοινότητας. Τέλος, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι τόσο εγώ, όσο και οι καθηγητές σας, θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι χρειασθείτε.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σας εύχομαι υγεία και δύναμη στο λειτούργημα που επιτελείτε.

Ιδιαίτερα σήμερα η εργατικότητα, η αξιοπρέπεια, η συνέπεια η υπομονή και η αγάπη σας προς τους μαθητές, αποτελούν εγγύηση για την εκπαίδευση και την παιδεία των αυριανών πολιτών.

Ελπίζω και εύχομαι όλα αυτά να είναι σηματοδότες των προσπαθειών στο δύσκολο εκπαιδευτικό σας έργο.

Αγαπητοί Γονείς – Κηδεμόνες

Όπως γνωρίζετε, η οικογένεια, το Σχολείο και η κοινωνία αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας των παιδιών μας. Η ενεργή συμμετοχή σας και το ενδιαφέρον σας για την σχολική κοινότητα θα είναι σημαντικοί και ουσιαστικοί παράγοντες της επιτυχίας των παιδιών σας.

Σας καλώ όλους μαζί να συμβάλλουμε στην επίτευξη των κοινών μας στόχων με τη συνεχή σας συνεργασία και σας εύχομαι να έχετε υγεία υπομονή και δύναμη στο δύσκολο έργο του γονέα – κηδεμόνα που επιτελείτε.

Νικόλαος Καραμουζάς

Θεατρικά δρώμενα στο σχολείο

Τετάρτη:30-11-2011

Ομάδα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας θα παρουσιάσει μια θεατρική δραστηριότητα στα τμήματα Γ1, Γ2, Γ3 από τις 10.50 για τρείς σχολικές ώρες. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Συκεών.

Τρίτη:6-12-2011

Ομάδα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας θα παρουσιάσει μια θεατρική δραστηριότητα στα τμήματα Γ4, Γ5, από τις 10.50 για τρείς σχολικές ώρες. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Συκεών.

Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/11 στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου στις 9:00πμ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων