Αρχική » 2011 » Μάρτιος

Αρχείο μηνός Μάρτιος 2011

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Συγχαρητήρια επιστολή στην περιβαλλοντική μας ομάδα

Συγχαρητήρια στην περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας για τη συμμετοχή της στο 12ο Μαθητικό Συνέδριο για το Περιβάλλον που έγινε στις 10.2.2011 στο Ινστιτούτο Goethe στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα έλαβε μέρος με το πρόγραμμα «Δημιουργώντας την πράσινη γωνιά μας» με υπευθυνες καθηγήτριες τις κυρίες Ν.Κουσουρέτα, Μ. Νικολαΐδου και Π. Μαλλιαρού.

Το 12ο Μαθητικό Συνέδριο που τιτλοφορείται «Περιβάλλον και Υγεία του Παιδιού» βασίζεται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης «Υγεία και Περιβάλλον των παιδιών για την Ευρώπη» (CEHAPE) (Children Environment and Health Action Plan for Europe). Το πρόγραμμα αυτό ορίζει συγκεκριμένα μέτρα για τον περιορισμό της επίδρασης που έχουν στην υγεία των παιδιών η ατμοσφαιρική ρύπανση, το νερό, τα χημικά και οι τραυματισμοί.

Η συγχαρητήρια επιστολή της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης -Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (αρχείο pdf).

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους και στα παιδιά.
Πάντα τέτοια όμορφα πράγματα. Για έναν καλύτερο κόσμο.
Ο Διευθυντής
Δημήτρης Γ. Στότας

Σχετικά με την εκδρομή των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου στο Βόλο

Ανακοίνωση
Σας πληροφορούμε ότι, μετά από πρόβλημα που προέκυψε στις κρατήσεις του Ξενοδοχείου «Volos Palace» η εκδρομή των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 μέχρι και το Σάββατο 16 Απριλίου 2011 με το ίδιο Πρακτορείο, το ίδιο πρόγραμμα, στο ίδιο Ξενοδοχείο και με τους ίδιους οικονομικούς όρους.
Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

Ενημερωτική Συνάντηση και Βαθμολογία Β’ τριμήνου

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Συκεών «Οδυσσέας Φωκάς» σας προσκαλούν σε ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει στο αμφιθέατρο του σχολείου, την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 05:30 μ.μ.

Στη συνάντηση ο υπεύθυνος του ΓΡΑ.Σ.Ε.Π. Δήμου Συκεών Κος Συμεωνίδης Ηλίας θα ενημερώσει τους γονείς για την «πρόσβαση των μαθητών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα από το ΕΠΑΛ».

Στις 06:00 μ.μ. η Ψυχολόγος και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης Κα Ψάλτη Αναστασία θα παρουσιάσει σε γονείς και καθηγητές «το κοινωνικό πλαίσιο του σχολικού εκφοβισμού, το ρόλο των συνομηλίκων και τις δυνατότητες παρέμβασης εκπαιδευτικών και γονέων». Θα ακολουθήσει διάλογος ανάμεσα σε όλους τους ενδιαφερόμενους ( εκπαιδευτικούς, γονείς και ειδικούς ).
Στις 07:00 μ.μ. θα δοθεί η βαθμολογία των μαθητών του Β΄ Τριμήνου.
Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

Πανευρωπαϊκή Επιτυχία της Γεωργίας Κωνσταντινίδου

Η μαθήτρια του σχολείου μας Γεωργία Κωνσταντινίδου (Γ1) κατέκτησε την 2η θέση στη «Μάχη» και την 3η θέση στο «TOUL» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2011 TAEK WON DO Εφήβων-Νεανίδων. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Εσθονία από 21 έως και 25 Φεβρουαρίου 2011.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων