Αρχική » 2010 » Δεκέμβριος

Αρχείο μηνός Δεκέμβριος 2010

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Βαθμολογία Α’ Τριμήνου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Συκεών και τo Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, σας προσκαλούν σε γενική συνέλευση, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 17:00 μ.μ. στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου Συκεών με τα εξής θέματα:
• Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
• Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Στις 18:00 μ.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι φοίτησης Α΄Τριμήνου των μαθητών.

Ο Διευθυντής

Στότας Γ. Δημήτριος

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Συκεών, σας προσκαλούν σε γενική συνέλευση, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18:00 μ.μ. στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου Συκεών με τα εξής θέματα:
– Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
– Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 17:00 μ.μ.

Ο πρόεδρος

Τσακιρίδης Αναστάσιος

Πρόσκληση σε εκδήλωση

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 11:30 π.μ. στην εκδήλωση, που διοργανώνει το 1ο Γυμνάσιο Συκεών στο αμφιθέατρο του σχολείου με θέμα: « Ξενάγηση στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας ». Ομιλητής θα είναι ο Ακτινοφυσικός Κος Παναγιώτης Ρισβας.

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

Μετά από απόφαση του συλλόγου των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Συκεών «Οδυσσέας Φωκάς» ορίστηκε η πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα ως ημέρα ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών. Την ημέρα αυτή στον χώρο του σχολείου βρίσκονταν όλοι οι καθηγητές του Σχολείου για να ενημερώσουν τους Γονείς. Λόγω όμως των προβλημάτων που δημιούργησε αυτή η απόφαση, το Σχολικό Συμβούλιο του Σχολείου μας αποφάσισε η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων να γίνεται σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα για όλες τις ημέρες του μήνα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Συκιές 3-12-2010

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

H εφημερίδα μας – Διαβάστε online!

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων