Αρχική » 2010 » Νοέμβριος

Αρχείο μηνός Νοέμβριος 2010

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Πανελλήνια επιτυχία μαθητριών του 1ου γυμνασίου

Με χαρά σας πληροφορούμε ότι:

– η μαθήτρια του σχολείου μας και αθλήτρια του  Παναθλητικού Σ.Φ. Συκεών Μπαγιατζίδου Σοφία έλαβε μέρος στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων TAE KWON DO I.T.F. στις 22-24/10/10 στην Ξάνθη και κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 33-38kg και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 2-1 Cup.

– η μαθήτρια του Γ1 Γεωργία Κωνσταντινίδου κατέλαβε τη 2η θέση στο τουλ και την 3η θέση στη μάχη στους Πανελλήνιους Αγώνες TAE KWON DO.

Ανακοίνωση: Μεταφορά ημέρας ενημέρωσης γονέων

Μετά από απόφαση του συλλόγου των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Συκεών «Οδυσσέας Φωκάς» ορίστηκε η πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα ως ημέρα ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών. Την ημέρα αυτή στο χώρο του σχολείου βρίσκονται όλοι οι καθηγητές. Λόγω όμως των εκλογών των καθηγητών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Για το λόγο αυτόν η ημέρα ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών μεταφέρεται την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου από 8:30 π.μ. μέχρι 12:30 μ.μ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η σύγκληση του Σχολικού Συμβουλίου στην οποία παίρνουν μέρος: 1) ο Σύλλογος των καθηγητών του σχολείου, 2) ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, 3) το 15μελές μαθητικό συμβούλιο και 4) η 17η Σχολική Επιτροπή του 1ου Γυμνασίου Συκεών. Θα συζητηθούν θέματα λειτουργίας του σχολείου.
Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων