Αρχική » 2010 » Οκτώβριος

Αρχείο μηνός Οκτώβριος 2010

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Με την ευκαιρία της έναρξης της καινούριας σχολικής χρονιάς ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Συκεών σας εύχονται υγεία, δύναμη και στα παιδιά μας υγεία και καλή πρόοδο.
Είναι γνωστό ότι για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τα παιδιά μας, χρειάζεται η συνεργασία καθηγητών, μαθητών και γονέων. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τόσο στη μόρφωση και τη διάπλαση του χαρακτήρα των παιδιών, αλλά και στην προφύλαξη από τους κινδύνους που τους απειλούν. Γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η συχνή παρουσία σας και η ενημέρωσή σας από τους καθηγητές.
Ακόμη σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
1. Κάθε νέα σχολική χρονιά πρέπει να γίνεται εγγραφή του μαθητή/τριας στη νέα τάξη από τον γονέα/κηδεμόνα. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται τον Ιούνιο μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων.
2. Δεν επιτρέπεται στους μαθητές να φέρουν στο σχολείο κινητά τηλέφωνα. (Υπουργική Απόφαση 132328/Γ2/7-12-2006) Το σχολείο δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας του κινητού. Υπάρχει καρτοτηλέφωνο στο σχολείο για χρήση από τους μαθητές.
3. Απαγορεύεται το κάπνισμα στους χώρους του σχολείου.
4. Να φροντίζετε για την ευπρεπή αμφίεση και εμφάνιση των μαθητών/τριών στο σχολείο.
5. Να φροντίζετε για την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών/τριών.
6. Απαγορεύεται να εξέρχονται από το χώρο του σχολείου οι μαθητές μετά την έναρξη των μαθημάτων και πριν σχολάσουν. Μόνο ο γονέας/κηδεμόνας μπορεί να πάρει το παιδί του για σοβαρό λόγο και αφού ενημερωθεί πρώτα η Διεύθυνση του σχολείου.
7. Σχετικά με τις απουσίες, σας ενημερώνουμε ότι ισχύουν τα παρακάτω:
 Το όριο των απουσιών κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους είναι
64 αδικαιολόγητες και 50 δικαιολογημένες.
 Οι απουσίες δικαιολογούνται από τον ίδιο τον κηδεμόνα του μαθητή μέσα σε 10 (δέκα) ημέρες μετά την επιστροφή του μαθητή στο σχολείο. Ο κηδεμόνας μπορεί να δικαιολογήσει απουσίες 10 συνολικά ημερών το χρόνο και μέχρι δύο συνεχόμενες μέρες τη φορά. Για επιπλέον απουσίες χρειάζεται ιατρική γνωμάτευση και αίτηση του κηδεμόνα.
 Οι απουσίες σε περίπτωση περιπάτου και εκδηλώσεων του σχολείου λογίζονται με βάση το ημερήσιο πρόγραμμα των μαθημάτων.

Καλή σχολική χρονιά
Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

Πρόσκληση

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Συκεών, σας προσκαλούν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 12:30 μ.μ. σε ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας με θέμα:
« Ενημέρωση των γονέων – κηδεμόνων σε θέματα λειτουργίας του σχολείου»

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.
Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων