Αρχική » 2010 » Μάιος

Αρχείο μηνός Μάιος 2010

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

«KATA…TEIXH» — Η εφημερίδα μας – Vol.2

Να  ‘μαστε πάλι εδώ λοιπόν! Το δεύτερο τεύχος της  εφημερίδας μας είναι  γεγονός! Στην  καρδιά της άνοιξης! Ένα ανθισμένο λουλούδι απ’ το κήπο της ψυχής  μας λίγο πριν τις  τρισκατάρατες εξετάσεις  που μας κλέβουν τους Μάηδες! Με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών, με πιο πλούσια ύλη, καλύτερο design αλλά και πολλές αδυναμίες, ελλείψεις, καθυστερήσεις, αντιπαραθέσεις.
Απτόητοι  συνεχίζουμε! Φαίνεται  πως η εφημερίδα  μας δεν προέκυψε … «κατά τύχη». Χρειαζόμαστε  χώρο για να επικοινωνήσουμε, να εκφράσουμε απόψεις, αγωνίες, ερωτήματα… Να  αναπνεύσουμε στο  ασφυκτικό, κουραστικό σχολείο, στο μέλλον που  μας ετοιμάζουν! We don’t want to be another brick in the wall! Να κινηθούμε κατά τα τείχη που μας περιβάλλουν. Όχι εκείνα τα παλιά δίπλα στο σχολείο που φέτος μάθαμε και  την ιστορία τους. Αλλά τα καινούρια που υψώνονται αόρατα και μας περιορίζουν τα όνειρα, δικαιώματα, ελπίδες. Για να αλλάξουμε το σχολείο, να είναι σαν το σπίτι μας, χώρος γνώσης πραγματικής, χαράς και δημιουργίας.
Φέτος μάθαμε ότι εκεί στην μακρινή, παγωμένη Φινλανδία τα σχολεία είναι πιο ζεστά απ’ τα δικά μας και το όραμα ενός άλλου σχολείου δεν είναι ανέφικτο! Για να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας  που μας πνίγει, το περιβάλλον που καταστρέφεται, τη ζωή μας, το μέλλον μας  «Καλό… ταξίδι» στις… 16 σελίδες της καρδιάς μας!
Από τη συντακτική ομάδαΚατεβάστε και διαβάστε την εφημερίδα μας

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων