Αρχική » 2010

Αρχείο έτους 2010

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Βαθμολογία Α’ Τριμήνου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Συκεών και τo Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, σας προσκαλούν σε γενική συνέλευση, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 17:00 μ.μ. στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου Συκεών με τα εξής θέματα:
• Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
• Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Στις 18:00 μ.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι φοίτησης Α΄Τριμήνου των μαθητών.

Ο Διευθυντής

Στότας Γ. Δημήτριος

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Συκεών, σας προσκαλούν σε γενική συνέλευση, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18:00 μ.μ. στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου Συκεών με τα εξής θέματα:
– Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
– Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 17:00 μ.μ.

Ο πρόεδρος

Τσακιρίδης Αναστάσιος

Πρόσκληση σε εκδήλωση

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 11:30 π.μ. στην εκδήλωση, που διοργανώνει το 1ο Γυμνάσιο Συκεών στο αμφιθέατρο του σχολείου με θέμα: « Ξενάγηση στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας ». Ομιλητής θα είναι ο Ακτινοφυσικός Κος Παναγιώτης Ρισβας.

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

Μετά από απόφαση του συλλόγου των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Συκεών «Οδυσσέας Φωκάς» ορίστηκε η πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα ως ημέρα ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών. Την ημέρα αυτή στον χώρο του σχολείου βρίσκονταν όλοι οι καθηγητές του Σχολείου για να ενημερώσουν τους Γονείς. Λόγω όμως των προβλημάτων που δημιούργησε αυτή η απόφαση, το Σχολικό Συμβούλιο του Σχολείου μας αποφάσισε η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων να γίνεται σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα για όλες τις ημέρες του μήνα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Συκιές 3-12-2010

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

Πανελλήνια επιτυχία μαθητριών του 1ου γυμνασίου

Με χαρά σας πληροφορούμε ότι:

– η μαθήτρια του σχολείου μας και αθλήτρια του  Παναθλητικού Σ.Φ. Συκεών Μπαγιατζίδου Σοφία έλαβε μέρος στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων TAE KWON DO I.T.F. στις 22-24/10/10 στην Ξάνθη και κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 33-38kg και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 2-1 Cup.

– η μαθήτρια του Γ1 Γεωργία Κωνσταντινίδου κατέλαβε τη 2η θέση στο τουλ και την 3η θέση στη μάχη στους Πανελλήνιους Αγώνες TAE KWON DO.

Ανακοίνωση: Μεταφορά ημέρας ενημέρωσης γονέων

Μετά από απόφαση του συλλόγου των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Συκεών «Οδυσσέας Φωκάς» ορίστηκε η πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα ως ημέρα ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών. Την ημέρα αυτή στο χώρο του σχολείου βρίσκονται όλοι οι καθηγητές. Λόγω όμως των εκλογών των καθηγητών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Για το λόγο αυτόν η ημέρα ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών μεταφέρεται την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου από 8:30 π.μ. μέχρι 12:30 μ.μ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η σύγκληση του Σχολικού Συμβουλίου στην οποία παίρνουν μέρος: 1) ο Σύλλογος των καθηγητών του σχολείου, 2) ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, 3) το 15μελές μαθητικό συμβούλιο και 4) η 17η Σχολική Επιτροπή του 1ου Γυμνασίου Συκεών. Θα συζητηθούν θέματα λειτουργίας του σχολείου.
Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Με την ευκαιρία της έναρξης της καινούριας σχολικής χρονιάς ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Συκεών σας εύχονται υγεία, δύναμη και στα παιδιά μας υγεία και καλή πρόοδο.
Είναι γνωστό ότι για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τα παιδιά μας, χρειάζεται η συνεργασία καθηγητών, μαθητών και γονέων. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τόσο στη μόρφωση και τη διάπλαση του χαρακτήρα των παιδιών, αλλά και στην προφύλαξη από τους κινδύνους που τους απειλούν. Γι’ αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η συχνή παρουσία σας και η ενημέρωσή σας από τους καθηγητές.
Ακόμη σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
1. Κάθε νέα σχολική χρονιά πρέπει να γίνεται εγγραφή του μαθητή/τριας στη νέα τάξη από τον γονέα/κηδεμόνα. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται τον Ιούνιο μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων.
2. Δεν επιτρέπεται στους μαθητές να φέρουν στο σχολείο κινητά τηλέφωνα. (Υπουργική Απόφαση 132328/Γ2/7-12-2006) Το σχολείο δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας του κινητού. Υπάρχει καρτοτηλέφωνο στο σχολείο για χρήση από τους μαθητές.
3. Απαγορεύεται το κάπνισμα στους χώρους του σχολείου.
4. Να φροντίζετε για την ευπρεπή αμφίεση και εμφάνιση των μαθητών/τριών στο σχολείο.
5. Να φροντίζετε για την έγκαιρη προσέλευση των μαθητών/τριών.
6. Απαγορεύεται να εξέρχονται από το χώρο του σχολείου οι μαθητές μετά την έναρξη των μαθημάτων και πριν σχολάσουν. Μόνο ο γονέας/κηδεμόνας μπορεί να πάρει το παιδί του για σοβαρό λόγο και αφού ενημερωθεί πρώτα η Διεύθυνση του σχολείου.
7. Σχετικά με τις απουσίες, σας ενημερώνουμε ότι ισχύουν τα παρακάτω:
 Το όριο των απουσιών κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους είναι
64 αδικαιολόγητες και 50 δικαιολογημένες.
 Οι απουσίες δικαιολογούνται από τον ίδιο τον κηδεμόνα του μαθητή μέσα σε 10 (δέκα) ημέρες μετά την επιστροφή του μαθητή στο σχολείο. Ο κηδεμόνας μπορεί να δικαιολογήσει απουσίες 10 συνολικά ημερών το χρόνο και μέχρι δύο συνεχόμενες μέρες τη φορά. Για επιπλέον απουσίες χρειάζεται ιατρική γνωμάτευση και αίτηση του κηδεμόνα.
 Οι απουσίες σε περίπτωση περιπάτου και εκδηλώσεων του σχολείου λογίζονται με βάση το ημερήσιο πρόγραμμα των μαθημάτων.

Καλή σχολική χρονιά
Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

Πρόσκληση

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Συκεών, σας προσκαλούν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 12:30 μ.μ. σε ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας με θέμα:
« Ενημέρωση των γονέων – κηδεμόνων σε θέματα λειτουργίας του σχολείου»

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.
Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων

Σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Συκεών ορίστηκε σαν μέρα ενημέρωσης γονέων -κηδεμόνων για τη φοίτηση και επίδοση των μαθητών η πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, ημέρα κατά την οποία όλοι οι καθηγητές του Συλλόγου θα βρίσκονται στο σχολείο καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Καλή Σχολική Χρονιά

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος καθηγητών του σχολείου μας σας εύχεται καλή σχολική χρονιά!

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων