Αρχική » 2009 » Δεκέμβριος

Αρχείο μηνός Δεκέμβριος 2009

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

6-12-09 Η μέρα του Αλέξη

alex

Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων: Βαθμολογία Α’ Τριμήνου 2009-10 και Εκδήλωση Σ.Ε.Π.

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας προσκαλούμε στην εκδήλωση ενημέρωσης, που οργανώνει το Γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του σχολείου μας, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 5.30μ.μ. με θέμα: «Εκπαιδευτικό σύστημα: Η πρόσβαση των μαθητών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα από το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ.

 Στις 6.30μ.μ. θα σας δοθούν, από τους υπεύθυνους καθηγητές, οι έλεγχοι των μαθητών με τους βαθμούς του Α΄ Τριμήνου.

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 

ΣΤΟΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ανακοίνωση σχετικά με τη νέα γρίπη

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΥΚΕΩΝ

Τηλ.: 2310 203027

FAX: 2310203243

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών-τριών που έχουν πυρετό μεγαλύτερο ή ίσο των 38 βαθμών Κελσίου και ένα τουλάχιστον από τα συμπτώματα: βήχα, πονόλαιμο, συνάχι, να δηλώνουν το γεγονός την ίδια μέρα στο σχολείο με Υπεύθυνη Δήλωση ή με Βεβαίωση του Ιατρού στην οποία θα αναφέρεται ότι ο μαθητής-τρια παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης. Σε περίπτωση που οι γονείς και κηδεμόνες δεν μπορούν να προσκομίσουν στο σχολείο αυθημερόν Υπεύθυνη Δήλωση ή Βεβαίωση του Ιατρού, θα δηλώνουν την ασθένεια τηλεφωνικά και θα προσκομίζουν στο σχολείο την Υπεύθυνη Δήλωση ή τη Βεβαίωση του Ιατρού το πολύ σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας προσφέρατε μέχρι σήμερα και ελπίζουμε να συνεχίσετε και στο μέλλον.

Να σημειωθεί ότι το σχολείο εφαρμόζει όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

 

Ο Διευθυντής

 

 

Δημήτριος Γ Στότας

Πανελλήνια Διάκριση της μαθήτριας Ξένιας Θεοδωράκη στην Ακροβατική Γυμναστική

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η μαθήτρια του αθλητικού τμήματος του σχολείου μας Β1 και αθλήτρια Ακροβατικής Γυμναστικής Ξένια (Θελξιόνη) Θεοδωράκη κατέκτησε 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στην κατηγορία Τριάδα Γυναικών Ε’ Κατηγορίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που έγινε στις 15 και 16 Νοεμβρίου στο κλειστό Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης!

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία οργάνωσε τους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν 85 αθλητές και αθλήτριες διαφόρων αγωνισμάτων ακροβατικής γυμναστικής.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρει τη μαθήτρια που με την μοναδική της εμφάνιση κατάφερε να διακριθεί σε πανελληνιο επίπεδο και της εύχεται ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις εντός και εκτός των συνόρων.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων