Αρχική » 2009 » Οκτώβριος

Αρχείο μηνός Οκτώβριος 2009

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Ανακοίνωση για τη γρίπη

Αγαπητοί  γονείς

      Σας πληροφορώ ότι στο τμήμα Γ4 του σχολείου μας υπήρξε επιβεβαιωμένο  κρούσμα της νέας γρίπης Α(Η1Ν1). Μετά από εισήγηση του Εθνικού Κέντρου  Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.) και απόφαση  της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης το τμήμα αυτό δεν θα λειτουργήσει για επτά (7) ημέρες από 28-10-2009 μέχρι και 3-11-2009. Τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου μας λειτουργούν κανονικά. Να σημειωθεί ότι το σχολείο εφαρμόζει όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

      Σας παρακαλώ να ενημερώνετε το σχολείο  σε οτιδήποτε αφορά την υγεία των μαθητών μας και να επιστήσετε την προσοχή τους στην εφαρμογή των κανόνων υγιεινής που πρέπει να τηρούν

      Ο Διευθυντής

Δημήτριος Γ. Στότας

  Πρόσκληση σε Ομιλία «H Θεσσαλονίκη στο διάβα του χρόνου»

  sss.jpg

  Συνάντηση

  1ο Γυμνάσιο Συκεών

  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

              Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική συνάντηση που διοργανώνει το 1ο Γυμνάσιο Συκεών σε συνεργασία με το « Σύλλογο γονέων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες Θεσσαλονίκης – Β. Ελλάδος » με θέμα:

  « Μαθητές  με  Δυσλεξία  &  Μαθησιακές  Δυσκολίες ».

  Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 12:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του σχολείου μας με κύρια ομιλήτρια – εισηγήτρια την Ψυχολόγο κ. Αικατερίνη Δαδάτση και αποσκοπεί στην ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών σχετικά με τα θέματα που αφορούν τη σχολική ζωή των μαθητών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και τις πρακτικές – τεχνικές που βοηθούν στην αντιμετώπιση των επιμέρους δυσκολιών τους.

  Στη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο διάλογο ανάμεσα σε όλους τους ενδιαφερόμενους ( εκπαιδευτικούς, γονείς και ειδικούς ) με στόχο τη διατύπωση και επίλυση καίριων ερωτημάτων που τους απασχολούν.

  Παρακαλούμε πολύ για την ενεργή συμμετοχή σας.

  Ο Διευθυντής

   

  Δημήτριος Γ. Στότας

  Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

  http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

  Παλαιότερες δημοσιεύσεις

  Top
   
  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων