Αρχική » 2009 » Μάιος

Αρχείο μηνός Μάιος 2009

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Κατά … Τείχη – Η εφημερίδα του σχολείου μας – vol.1

Κυκλοφόρησε!

Η έκδοση του 1ου τεύχους της εφημερίδας του σχολείου μας είναι γεγονός! Λίγο μετά τις διακοπές του Πάσχα διανεμήθηκε δωρεάν στους μαθητές κ εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, ενώ ταυτόχρονα εστάλη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων της εφημερίδας «Τα Νέα». Μπορεί να μην κερδίσαμε το πρώτο βραβείο, αλλά η μεγάλη αποδοχή που έδειξαν στην εφημερίδα οι μαθητές μας, μας κάνει να «κατεβάζουμε» διαρκώς ιδέες για το νέο τεύχος που θα  βγει στις αρχές της νέας σχολικής χρονιάς!

Μια εφημερίδα από μαθητές για μαθητές… και όχι μόνο!

«Κατά «τείχη» πήραμε την απόφαση να δημοσιοποιήσουμε τις σκέψεις μας, να εκθέσουμε τον προβληματισμό μας, για όλα αυτά που γίνονται και μας αφορούν, για όσα συμβαίνουν στο σχολείο μας, εντός και εκτός των «τειχών», στη γειτονιά μας, γύρω μας… Έχουμε ιδέες, ενδιαφέροντα, ανησυχίες και προτάσεις και η εφημερίδα μας, η «κατά τείχη» προσπάθειά μας, θέλουμε να είναι έκφραση όλων αυτών! Είναι μια ευκαιρία ν’ ακουστεί η φωνή μας. Είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε.» Aπό τη συντακτική επιτροπή.

Διαβάστε το πρώτο τεύχος!

(κλικ στην εικόνα)

Κατά Τείχη - 1ο Τεύχος

Εχετε απορίες;

Για ζητήματα που αφορούν στην εφημερίδα «»Κατά Τείχη» παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη συντακτική ομάδα στο email sxolikiauli@gmail.com.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων