Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του σχολείου μας! Εδώ θα βρείτε με χρονολογική σειρά όλα τα νέα μας καθώς και τις ανακοινώσεις του σχολείου! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας!

Η ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας

Σχολική Κάρτα για COVID-19Λήψη αρχείου

Επαναλειτουργία του σχολείου από Δευτέρα 10/5/2021Λήψη αρχείου

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΛήψη αρχείου

Διδακτικό ωράριο από 1/2/2021

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΥΚΕΩΝ ΑΠΟ 1/2/2021Λήψη αρχείου

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 2020-2021

Ενημερώνουμε ότι πρόκειται να ξεκινήσει πρόγραμμα Ενισχυτικής διδασκαλίας στα εξής μαθήματα:  Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αγγλικά. Κριτήριο για την επιλογή-συμμετοχή των μαθητών/τριών αποτελεί η επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα. Ακόμη δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία έναρξης, ούτε σε ποιό σχολείο θα γίνονται τα μαθήματα. Δίνεται η δυνατότητα διενέργειας των μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης. Θα στείλουμε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των κηδεμόνων ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, την οποία υποβάλλετε στη διεύθυνση 1gymsykeon@gmail.com. μέχρι 2 Δεκεμβρίου 2020.

Β΄ ΦΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΛήψη αρχείου

Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 9/11/2020 ξεκινά η σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην πλατφόρμα webex.

Για λόγους ασφαλείας το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου καθώς και οι σύνδεσμοι που σας εισάγουν κατευθείαν στις Ψηφιακές Τάξεις θα αποστέλλονται στα email.

Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τα Εισερχόμενα του email σας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καθώς μπορεί να υπάρξουν νεότερες οδηγίες από το Υπουργείο.

Καλή αρχή!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας εύχεται σε όλους ασφαλή σχολική χρονιά και καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, ΩΡΑ 18.00΄ στον εξωτερικό χώρο του σχολείου -λόγω των μέτρων που ισχύουν- προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που προκύπτουν εξαιτίας της πανδημίας. Επίσης ενημερώνουμε ότι η συνδρομή ανέρχεται στα 5 ευρώ. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Συκεών.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ «ΚΑΤΑ…ΤΕΙΧΗ»

http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ.. ΕΔΩ http://1gym-sykeon.thess.sch.gr/katateixh/

Παλαιότερες δημοσιεύσεις

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων