no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Εγγραφές μαθητών Α’ γυμνασίου για το σχ. έτος 2019-2020

Συγγραφέας: | 19 Ιουνίου, 2019
| 3 σχόλια |

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των νέων μαθητών που θα φοιτήσουν στην  Α’ τάξη το σχολικό έτος 2019-20 θα πραγματοποιούνται από Τετάρτη 19/06/2018 έως και Πέμπτη 27/06/2018  από 9:00 μέχρι 13:00.

Κηδεμόνας του μαθητή είναι αυτός που τον δηλώνει στην φορολογική δήλωση. Σε έντυπο του σχολείου, ο κηδεμόνας εκτός από τον τόπο κατοικίας του, πρέπει να δηλώσει και μια ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας – email .

Ιατρική βεβαίωση υγείας. Κατά την εγγραφή θα χορηγηθεί από το σχολείο ειδικό έντυπο που συμπληρώνεται από τον γιατρό που παρακολουθεί τον μαθητή και επιστρέφεται ξανά στο σχολείο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς (Σεπτέμβριο). Η ιατρική γνωμάτευση για τη συμμετοχή των μαθητών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και τις αθλητικές δραστηριότητες του Σχολείου είναι απαραίτητη. Ο Κηδεμόνας, του μαθητή που αδυνατεί να συμμετάσχει στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, για λόγους υγείας ή κάποιας μόνιμης ή παροδικής πάθησης, μπορεί να ζητήσει την εξαίρεση του μαθητή από το μάθημα αυτό με αίτηση του. Η αίτηση αυτή πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από ιατρική βεβαίωση στην οποία θα αναφέρονται οι λόγοι και η διάρκεια της απαλλαγής από το μάθημα αυτό.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε γραπτώς τη Διεύθυνση του σχολείου για οποιοδήποτε ενδεχόμενο πρόβλημα (μαθησιακό, υγείας)  αντιμετωπίζει ο μαθητής.

κάτω από: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2018-2019

Αφήστε μια απάντηση

Κατηγορίες