Προωθώντας την ποιότητα του ελαιολάδου μέσα από τη γευσιγνωσία

Εκπαιδευτικά προγράμματα Κοινωνικές Πολιτιστικές

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο “Προωθώντας την ποιότητα του ελαιολάδου μέσα από τη γευσιγνωσία”, υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας τις κυρίες Όλγα Κουρούπη και Χριστίνα Στριμπάκου από το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ελαιόλαδο και τις ευεργετικές του ιδιότητες καθώς και να δοκιμάσουν και να συγκρίνουν 3 ποικιλίες ελαιολάδου.

Ευχαριστούμε θερμά !