Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες

“Συμμετοχή σε Δράσεις Κοινωνικού ενδιαφέροντος μέρος” 2ο

Σε συνέχεια της εκπαιδευτικής Δράσης του 1 ου Γυμνασίου Παλαμά «Συμμετοχή σε Δράσεις Κοινωνικού ενδιαφέροντος» στις 27/05/2024 η αντίστοιχη ομάδα μαθητών του σχολείου μας διέθεσε στο 3ο Νηπιαγωγείο Παλαμά παιχνίδια και βιβλία που συγκεντρώθηκαν. Καταλυτική στην επίτευξη των στόχων της εν λόγω Δράσης υπήρξε η συμβολή και η συνεργασία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ο
οποίος συμμετέχει στα δρώμενα του σχολείου συνδράμοντας με κάθε δυνατό τρόπο στην βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των μαθητών. Όπως και οι προηγούμενες δράσεις έτσι και αυτή έχει σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού έργου και της κοινωνικής προσφοράς, την ευαισθητοποίηση των μαθητών, την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και την καλλιέργεια πνεύματος εθελοντισμού.

Μαθητές Ομάδας Εθελοντισμού: Καψάλη Μαριλένα, Ντρίζος Θωμάς,  Καραμαλίγκα Ηλιάνα, Γκούλιου Φένια, Γκιώμπρη Βαία, Αναγνωστοπούλου Αρετή, Ντίκας Ευθύμιος, Παπαβασιλείου Βάιος, Παπακώστα Ναυσικά, Τζέλλα Μαρίνα, Σαβάλας Κωνσταντίνος, Στυλοπούλου Ειρήνη, Σακελλαρίου Μαρκέλλα.

Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί δράσης: Παπαναστασίου Αθανάσιος, Χαρίτου Αναστασία, Παπαθανασίου Αλεξάνδρα, Πασχάλη Θωμαή, Αντωνοπούλου Ευαγγελία.

FOTO 1