ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

«Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης»

μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2018-2019

Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών της  τάξης Γ΄ Γυμνασίου του Σχολείου μας, των οποίων τα ατομικά στοιχεία αναγράφονται στο ΓΓΠΣ (taxis) με λατινικούς χαρακτήρες, να ενημερώσουν την Δ/ντρια της σχολικής μονάδας προκειμένου  η τελευταία να καταχωρίσει τα παραπάνω στοιχεία στο ΠΣ Myschool στα πεδία :Όνομα κηδεμόνα – Επώνυμο κηδεμόνα της Καρτέλας Οικογενειακά Στοιχεία, όπως εμφανίζονται στο ΓΓΠΣ (taxis).

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν,  στην Α’  τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

από τη 14η Μαΐου και ώρα 10:00 έως την 31η Μαΐου 2018 και ώρα 14:00.

Διευκρίνιση: Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις-δηλώσεις εγγραφής υποβάλλονται κατά τα χρονικά διαστήματα που ορίζονται στην υπ’ αριθμ. Φ1α/73611/Δ4/09-05-2018 εγκύκλιο (έναρξη 14/5/2018). Τυχόν ηλεκτρονικές αιτήσεις – δηλώσεις εγγραφής που υποβλήθηκαν πριν την 14η Μαΐου, θα διαγραφούν. Όσοι/ες υπέβαλαν αίτηση πριν την εν λόγω ημερομηνία έναρξης θα πρέπει να τις υποβάλουν εκ νέου μέσα στο οριζόμενο χρονικό διάστημα.

Υπουργική Απόφαση

Αναλυτικές Οδηγίες

Από τη Διεύθυνση

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *