Κυριακή, 5 Απρίλιος 2020...11:40 μμ

Έναρξη Σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευση με Webex

Μετάβαση στα σχόλια

Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Την εβδομάδα που ξεκινάει τη Δευτέρα 6/4/2020  θα αρχίσουμε  την σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με την πλατφόρμα Webex.

Το ωράριο λειτουργίας για τα Γυμνάσια θα είναι 8:00-12:00.

Ο κάθε μαθητής θα μπορεί να συνδεθεί στην πλατφόρμα με τη βοήθεια του link που θα του στείλει ο καθηγητής του, την προγραμματισμένη ώρα, εισάγοντας το όνομα και το επώνυμό του  προκειμένου να τον αναγνωρίσει ο καθηγητής. Κατόπιν επιλέγει το «Join meeting». Στη συνέχεια θα περιμένει μέχρι ο αντίστοιχος  εκπαιδευτικός να ξεκινήσει τη διαδικασία διδασκαλίας.

Προαιρετικά ο μαθητής μπορεί να διαθέτει μικρόφωνο και κάμερα. Παρ’ όλα αυτά για να μην παρενοχλείται η εκπαιδευτική διαδικασία οι κάμερες και τα μικρόφωνα θα είναι απενεργοποιημένα.

Αν ο μαθητής δεν έχει υπολογιστή και Internet μπορεί να συνδεθεί με σταθερό τηλέφωνο. Καλεί σταθερό ελληνικό αριθμό είτε από σταθερό τηλέφωνο είτε από κινητό και θα παρακολουθήσει  μόνο το ηχητικό κομμάτι.  Το σχολείο θα του δώσει τον αριθμό που πρέπει να καλέσει και τον εννεαψήφιο κωδικό της εικονικής αίθουσας. Το τηλέφωνο που θα καλέσει από το τηλέφωνό του είναι το: 211-990 23 94 . Θα ακούσει ένα πρώτο ηχητικό μήνυμα,θα πληκτρολογήση τον εννεαψήφιο κωδικό της αίθουσας , δίεση # στο τέλος, θα ακούσει  το δεύτερο ηχητικό μήνυμα και θα πατήσει πάλι δίεση # .

Οι μαθητές θα λάβουν τους αντίστοιχους συνδέσμους για το μάθημα κάθε εκπαιδευτικού μέσω email. Δε χρειάζεται να εγκαταστήσουν κάποια εφαρμογή, παρά μόνο να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Παράλληλα λειτουργεί και η ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με την πλατφόρμα η-τάξη στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Παρακαλούμε να παρακολουθείτε καθημερινά το email και την ιστοσελίδα του σχολείου για ενημέρωση.

Αν κάποιος δεν έχει λάβει κανένα email από το σχολείο, να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση στο:

mail@1gym-kozan.koz.sch.grΑφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων