ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 στον χώρο του σχολείου η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Γυμνασίου Κοζάνης. Μαθητές απ’ όλες τις τάξεις με την καθοδήγηση των καθηγητριών κ. Σκουμπουτή και κ. Γάτα απήγγειλαν ποιήματα, αφηγήθηκαν θρύλους και παραμύθια, χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα έθιμα απ’ όλες τις γωνιές της πατρίδας μας αλλά και απ’ όλο τον κόσμο.

Κάλαντα και εορταστικές μελωδίες, που προετοιμάστηκαν μεθοδικά από την κ. Γκιλιοπούλου, ακούστηκαν από τη χορωδία και την ορχήστρα του σχολείου ,

με το καλλιτεχνικό τμήμα της εκδήλωσης να ολοκληρώνεται με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την ορχήστρα ROCK BAND αλλά και με χορό Zumba.


Συνέχεια είχε αυτό που περιμένανε όλοι! Ο διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής, μια πρωτοβουλία των μαθητριών του Γ1 Ιφ. Βασάδη , Π. Γκουρτζιούμη, Π. Δεληγιάννη, Ευ. Καρβέλα, Ν. Κονταξή και Ελ. Μαμάτσιου.

Η αθρόα συμμετοχή και οι καταπληκτικές (…και πολύ γλυκές) δημιουργίες δυσκόλεψαν το έργο της κριτικής επιτροπής

που απένειμε το πρώτο βραβείο στην ομάδα των μαθητών Π. Γάτα, Στ. Ηλιάδη, Χρ. Κλειτσογιάννη και Ν. Κούρτη (Γ1).

IMG_2765 Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας όλοι οι μαθητές του σχολείου είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα γλυκά αλλά και …να ασκήσουν κριτική στα γαστρονομικά επιτεύγματα των συμμαθητών τους.


Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον φετινό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τον οποίο ανέλαβε το τμήμα Β4. Με τις οδηγίες της κ. Δημητράκη, οι μαθητές δεν ανέλαβαν μόνο να στολίσουν το δέντρο αλλά και να κατασκευάσουν οι ίδιοι τα στολίδια που θα χρησιμοποιούσαν, εντυπωσιάζοντας με τις χειροποίητες δημιουργίες και την πρωτοτυπία των ιδεών τους.


Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, η ευχή φυσικά ήταν μία!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…!

Κατηγορίες: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *