Παρασκευή, 25 Ιανουάριος 2013...4:31 μμ

Πανελλαδικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία

Μετάβαση στα σχόλια

H Ειδική Γραμματεία Δασών, ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και τα συμμετέχοντα δασαρχεία συνδιοργανώνουν τον πανελλαδικό διαγωνισμό για τα δάση και τη δασοπονία “Young People in European Forests”.

O διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2013.

Υποψήφιοι του διαγωνισμού μπορούν να είναι μαθητές γυμνασίων και λυκείων όλης της χώρας. Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται σε ομάδες των δύο (2) ή τριών (3) ατόμων που συστήνουν οι ίδιοι. (Διαγωνίζονται ως ομάδα και όχι ατομικά).

Η ύλη του διαγωνισμού και ο Κανονισμός του διαγωνισμού είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα: www.parnitha.net –> Δράσεις –> Διαγωνισμός για τα Δάση

Ο γραπτός διαγωνισμός θα διαρκέσει μία ώρα και 30 λεπτά και οι υποψήφιες ομάδες οφείλουν να απαντήσουν σε 50 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Η νικήτρια ομάδα που θα διακριθεί στον ανωτέρω διαγωνισμό θα λάβει μέρος στον ευρωπαϊκό Διαγωνισμό “Young People in European Forests” που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Σεπτεμβρίου 2013 στο Εθνικό Πάρκο Peneda- Geres, στην Πορτογαλίαμε τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής πληρωμένα.

Για τη διευκόλυνση των διαγωνιζομένων δίνεται η μετάφραση της ύλης στα ελληνικά, και η ονοματολογία των ειδών χλωρίδας και πανίδας που αναφέρονται στην ύλη.

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από 18.1.2013 έως 18.3.2013. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://www.parnitha.net/Contest.asp.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας www.parnitha.net –> Δράσεις –> Διαγωνισμός για τα Δάση, ή στο τηλέφωνο 2102478540, υπεύθυνες: Άννα Δερβένη, Ελισσάβετ Δαμιανίδου.

Επισυνάπτουμε:

Τον Κανονισμό του Διαγωνισμού

Για το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας

Άννα Δερβένη

Άννα Δερβένη

Δασολόγος

Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού ΠάρνηθαςΑφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων