Ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο για μαθητές-συμμετοχή σε έρευνα του Α.Π.Θ.

    Παρακαλούνται οι  μαθητές να συμπληρώσουν το ακόλουθο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρεται στο επισυναπτόμενο έγγραφο. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και σε καμία περίπτωση δεν δίνεται η δυνατότητα εξακρίβωσης των προσωπικών δεδομένων των μαθητών.

 

   Δεδομένης της αυξημένης χρήσης του διαδικτύου από την ευαίσθητη αυτή κοινωνική ομάδα καθώς και των κινδύνων που ελλοχεύουν από την αλόγιστη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο στόχος της παρούσας έρευνας είναι η καταγραφή των παραγόντων που ωθούν του εφήβους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο βαθμός εμπλοκής τους με αυτά.

 

   Η έρευνα έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικά σχολεία και θα θέλαμε να την επεκτείνουμε και σε μαθητές των δημόσιων σχολείων με διαφορετικά κοινωνικο-οικονομικά  χαρακτηριστικά. Ζητούμε από τους μαθητές να συμπληρώσουν το παρακάτω ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο.

 

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dGtBU200dGFrbWhlbEZIandVYmMyR2c6MQ

 

  Το ερωτηματολόγιο με την συμπλήρωση του αποστέλλεται αυτόματα σε μία βάση δεδομένων. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και σε καμία περίπτωση δεν δίνεται η δυνατότητα της εξακρίβωσης των προσωπικών δεδομένων των μαθητών. Το κύρος και η αξιοπιστία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εγγυώνται για την εγκυρότητα της έρευνας.

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *