Ιανουάριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Πρόγραμμα Τρίτης 25-1-2022Λήψη αρχείου

Ευχές

Οριοθέτηση εφήβωνΛήψη αρχείου

Εκπαιδευτική εκδρομή στην παιδική βιβλιοθήκη Ξυλαγανής

Καινοτόμα ΣχολείαΛήψη αρχείου

Ανακοίνωση-Ενημέρωση γονέων ‘Α τάξης

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, ώρα 10:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί από τις υποδιευθύντριες του σχολείου μας, κ.κ. Χ. Δημογέροντα και Χ. Γκουμπίλη,  ενημέρωση των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών της Α’ τάξης για τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου μας, τη φοίτηση των μαθητών και άλλα θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα. Λόγω των έκτακτων συνθηκών και της δυσκολίας για δια ζώσης επικοινωνία, η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας WEBEX στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://minedu-secondary2.webex.com/meet/dimogeron

Παρακαλείσθε να συνδεθείτε  την καθορισμένη ώρα με τους κωδικούς των παιδιών σας.

Ενισχυτική διδασκαλία

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να λειτουργήσουν προσεχώς τα κέντρα αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία.

Σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση (Αριθμ.126316/Δ2), για το σχολικό έτος 2021-22, η Ενισχυτική Διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική , Χημεία και Αγγλικά.

Κριτήριο για την επιλογή – συμμετοχή των μαθητών στην Ενισχυτική Διδασκαλία αποτελεί η επίδοση των μαθητών στο αντίστοιχο μάθημα.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μετά τη λήξη του κανονικού προγράμματος και κάθε μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει από ένα έως και όλα τα μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας.

Παρακαλείσθε, εάν ενδιαφέρεστε, να υποβάλετε ηλεκτρονικά την επισυναπτόμενη αίτηση – δήλωση, αποστέλλοντάς την στο email του σχολείου μας, έως και την Τετάρτη 10-11-21.Λήψη αρχείου

Οδηγίες για την πλατφόρμα EduPassΛήψη αρχείου

Νοιάζομαι και Ανακυκλώνω

Το σχολείο μας συμμετέχει στον μαραθώνιο ανακύκλωσης στο πλαίσιο του δημοτικού προγράμματος Followgreen.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ανακυκλώνουμε για το περιβάλλον, για τη γη μας, για τη ζωή μας!!!Λήψη αρχείου

γιορτή για την επέτειο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σχολική γιορτή για τον εορτασμό της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου. Την γιορτή επιμελήθηκαν οι φιλόλογοι του σχολείου Ψάλτου Ματίνα και Τριανταφυλλίδου Νίκη.

Χρόνια Πολλά!

 

booked.net

Γραμμή Ψυχοκοινωνικής υποστήριξης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη Γραμμή Ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306, που λειτουργεί ανώνυμα και δωρεάν, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, την επιστημονική καθοδήγηση της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και υποστηρίζεται οικονομικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Μέγας Δωρητής. Η Γραμμή αφορά το Πανελλήνιο, και λειτουργεί όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, καθόλη τη διάρκεια του έτους και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε αίτημα στήριξης οποιουδήποτε προσώπου αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει σε πρόσωπο αρμόδιο, ειδικό, να ακούσει ό,τι και αν έχει να του πει. Αφορά 3 επιλογές:

Επιλογή 1 – Ψυχολογική βοήθεια, Ψυχιατρική υποστήριξη
Επιλογή2- ΨυχοΚοινωνικά θέματα
Επιλογή 3- Θέματα που αφορούν την Οικογένεια, Παιδιά και Εφήβους

Ευχαριστούμε

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων