Για την ομαλή λειτουργία της τηλεκπαίδευσης

Νοέ 202010

Αγαπητοί γονείς, σας παρακαλούμε να ελέγξετε με τα παιδιά σας, ότι λειτουργούν το μικρόφωνο και τα ακουστικά/ηχεία στη συσκευή που διαθέτουν. Επίσης, να τα βοηθήσετε ώστε κατά την αρχική σύνδεση στο webex να επιλέξουν στο αναδυόμενο παράθυρο ότι επιτρέπεται στην εφαρμογή η χρήση των εργαλείων του ήχου. Διαφορετικά ενώ συνδέονται στο μάθημα, δεν ακούν ή/και δε μπορούν να μιλήσουν. Σας υπενθυμίζουμε τον οδηγό εγκατάστασης στο ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ WEBEX

Ακόμη, βοηθήστε τα παιδιά να διαβάσουν τις βασικές οδηγίες λειτουργίας στο https://webex.sch.gr/docs.php ώστε για παράδειγμα αν δε διαθέτετε μικρόφωνο, να γνωρίζουν πως θα ανοίξουν το παράθυρο του γραπτού διαλόγου (chat) για να απαντούν. Αυτό που δεν είναι εφικτό είναι να μην έχουν πρόσληψη ήχου, γιατί δε θα ακούν τον εκπαιδευτικό.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι το σχολείο επικοινωνεί με ασκήσεις και υλικό μελέτης από το eclass.sch.gr στο οποίο πρέπει οι μαθητές να εισέρχονται κάποια στιγμή καθημερινά για να ελέγχουν τα μηνύματα και τις εργασίες που πιθανόν τους έχουν σταλεί από τους εκπαιδευτικούς. Κάποια μηνύματα (πχ από πληροφορικούς) αφορούν σε κάτι που πρέπει να έχουν προετοιμάσει ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στο μάθημα της Πληροφορικής. Όλοι οι μαθητές έχουν παραλάβει κωδικούς για να εισέρχονται στο eclass.sch.gr. Αν κάποιος τον έχει χάσει μπορεί να επικοινωνήσει με το σχολείο.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Για την ομαλή λειτουργία της τηλεκπαίδευσης    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

esafety label

Μουσική

Μουσική

Ιστορικό

Kατηγορίες

shinystat



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων