Εγγραφές στα Λύκεια – Σημαντική ενημέρωση 1

Ιούν 20201

Για να μπορέσουν οι γονείς να διενεργήσουν τις ηλεκτρονικές εγγραφές των παιδιών τους προς τα λύκεια, απαιτείται ο γονέας να έχει στη διάθεσή του το όνομα χρήστη και τον κωδικό του taxis (αυτά με τα οποία ο λογιστής ή οι ίδιοι υποβάλουν την φορολογική τους δήλωση).

Ακόμη απαιτείται το όνομα χρήση και ο κωδικός taxis να ανήκουν σε αυτόν τον γονέα που είναι δηλωμένος στο myschool (στο σχολείο μας) ως 1ος κηδεμόνας. Δηλαδή αν στο myschool είναι δηλωμένη η μητέρα ως 1ος κηδεμόνας, τότε τα στοιχεία του taxis που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρέπει να ανήκουν επίσης στην μητέρα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε πρέπει να ενημερωθεί το σχολείο ώστε να αλλάξουμε τα στοιχεία του κηδεμόνα.

Τέλος, είναι απαραίτητο στο myschool να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του 1ου κηδεμόνα και η διεύθυνση κατοικίας με όμοιο τρόπο με αυτά στο taxis. Πχ αν στο taxis (εφορία) το επώνυμο του κηδεμόνα αναγράφεται στα λατινικά, το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στο myschool. Αν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις ή η οικογένεια έχει αλλάξει τόπο κατοικίας , πρέπει να ενημερωθεί άμεσα το σχολείο.

Όταν ανακοινωθεί από το ΥΠΑΙΘ η χρονική περίοδος για τις εγγραφές και η σχετική πλατφόρμα, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγγραφές στα Λύκεια – Σημαντική ενημέρωση 1    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

esafety label

Μουσική

Μουσική

Ιστορικό

Kατηγορίες

shinystat



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων