«Η Αγάπη ας ξεχειλίσει!»

Δεκ 202212

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων στην προσπάθειά μας να καλλιεργήσουμε την ενσυναίσθηση και την αγάπη για τον συνάνθρωπο, οργανώνουμε μια σειρά φιλανθρωπικών δράσεων και προσφοράς προς την τοπική κοινότητα, το σχολείο μας και τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

  • Περιμένοντας τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων μαζεύουμε τρόφιμα και είδη υγιεινής για το «Χαμόγελο του παιδιού» , μια οργάνωση για το παιδί με αναγνωρισμένη και πολυετή προσφορά.
  • Καλούμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 η ώρα, στο μπαζάρ που οργανώνουμε με χριστουγεννιάτικες κατασκευές φτιαγμένες από την ομάδα της Σχολικής βιβλιοθήκης .Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα χρησιμοποιηθεί για την ανανέωση και την ενεργοποίηση της Βιβλιοθήκης μας, ώστε να ενισχυθεί το αναγνωστικό ενδιαφέρον των μαθητών και να την αναδείξουμε ως έναν χώρο συνεργασίας όλων των μελών της σχολικής κοινότητας.
  • Με πρωτοβουλία των μαθητών του Α1 και της υπεύθυνης εκπαιδευτικού του τμήματος συγκεντρώνουμε τρόφιμα τα οποία θα προσφέρουμε στο συσσίτιο της πόλης μας στον Ιερό Ναό της Παναγίας.

Καλούμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας προσφέροντας ό,τι μπορεί ο καθένας.

Τρόφιμα: γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, αλάτι, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, σάλτσα, χυμούς, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, αλεύρι, μπισκότα, κρουασάν, ξύδι, χυμοί.

Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν , αφρόλουτρο, μαντηλάκια, σφουγγάρια, χαρτικά, απορρυπαντικά

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούμε να φέρουμε τα παραπάνω προϊόντα στο σχολείο,  μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλές γιορτές!

 

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Η Αγάπη ας ξεχειλίσει!»    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

esafety label

Μουσική

Μουσική

Ιστορικό

Kατηγορίες

shinystat



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων