Οι απουσίες των μαθητών/τριών – απαραίτητη Υπεύθυνη Δήλωση

Μάι 202011

Οι απουσίες των μαθητών/τριών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μετά την επαναλειτουργία των σχολικών
μονάδων, τη Δευτέρα 18η Μαΐου 2020 , δεν θα ληφθούν υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησής τους, εφόσον ο γονέας ή κηδεμόνας τους, υποβάλει υπεύθυνη δήλωση, ότι ο/η μαθητής/τρια ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19, όπως αυτή ορίζεται από το άρθρο εικοστό πέμπτο της από 14.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α΄ 64) και την υπ΄αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.64/315/οικ.8030/18.3.2020 κοινή απόφαση Υπουργών Υγείας και Εσωτερικών (ΦΕΚ Β΄928), ή σε τυχόν μεταγενέστερο της παρούσας απόφασης, νόμο ή υπουργική απόφαση, ή έρχεται σε στενή επαφή με άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος που ανήκει στην παραπάνω ομάδα αυξημένου κινδύνου, ή ήδη νοσεί.

Παρακαλούμε να υποβάλετε αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο τη σχετική ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ  στο σχολείο, εφόσον το παιδί σας δε μπορεί να προσέλθει στο σχολείο. Επειδή στο παρελθόν πολλοί γονείς συνέταξαν εσφαλμένα τις υπεύθυνες δηλώσεις, σας παρακαλούμε πολύ σε αυτές να γράψετε τα δικά σας στοιχεία και όχι των παιδιών σας.

Τις επόμενες ημέρες το σχολείο θα σας αποστείλει και θα αναρτήσει στο blog του σχολείου, αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία μας. Είναι πολύ σημαντικό να μελετήσετε τις οδηγίες αυτές πολύ προσεκτικά.

Τη Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα προσέλθουν στο σχολείο τα παιδιά τα οποία στο μάθημα της Πληροφορικής ανήκουν στο ΠΡΩΤΟ υποτμήμα (α). Την Τρίτη και Πέμπτη θα προσέλθουν στο σχολείο τα παιδιά από το ΔΕΥΤΕΡΟ υποτμήμα (β). Την μεθεπόμενη εβδομάδα θα ισχύσει το αντίστροφο. Αν δε θυμάται το υποτμήμα, επικοινωνήστε άμεσα με το σχολείο και στα τηλέφωνα (6943193004, 6940828256). Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έρθουν τα παιδιά την κατάλληλη ημέρα, διαφορετικά θα προκληθεί συνωστισμός.

 

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι απουσίες των μαθητών/τριών – απαραίτητη Υπεύθυνη Δήλωση    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

esafety label

Μουσική

Μουσική

Ιστορικό

Kατηγορίες

shinystat



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων