Μαθητική εφημερίδα του Γυμνασίου Καπανδριτίου
Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021, 17:05
Από: ΚΟΥΝΙΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ | Κάτω από: Εργασίες Μαθητών,Πολιτισμός

Και ναι, είναι γεγονός:Μέσα στην καραντίνα, εφαρμόζοντας εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με δυσκολίες, απογοητεύσεις, προβλήματα, έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε το πρώτο φύλλο της διαδικτυακής εφημερίδας μας “Καπανδρίτι Times”.
Είμαστε μαθητές της Γ Γυμνασίου που θέλουμε να μιλήσουμε.Παιδιά που κουραστήκαμε από την απομόνωση, το φόβο, τη θλίψη και θέλουμε να επικοινωνήσουμε με άλλα παιδιά. Να μιλήσουμε για τα άγχη μας, το θυμό, την κούραση αλλά και για το περιβάλλον, τα βιβλία, τις ταινίες και τις μουσικές που μας συντροφεύουν. Πήραμε αυτή την απόφαση με ενθουσιασμό και δουλέψαμε με  μεράκι. Η ιδέα γεννήθηκε στη διάρκεια του προγράμματος κινηματογραφικής παιδείας που εφαρμόζουμε στη διάρκεια της χρονιάς με την καθηγήτριά μας κ. Καρακασίδου. Οι συζητήσεις που κάναμε μετά τις διαδικτυακές προβολές των ταινιών, μας γέννησαν την ιδέα οι απόψεις μας να καταγραφούν.
 Περιμένουμε με χαρά να μας γνωρίσετε, να μας πείτε τη γνώμη σας και φυσικά να πάρετε μέρος κι εσείς, οι υπόλοιποι συμμαθητές μας στην πρωτοβουλία αυτή!
Η συντακτική ομάδα της εφημερίδας.


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση