1o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Η πραγματική παιδεία είναι αγωγή ωφέλιμη για την ψυχή, που την καθαρίζει από ελαττώματα, πολλές φορές με κόπο και πόνο.

1o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ

Σήμερα, 8 – 3- 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ.μ. στο γραφείο του διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Καματερού συγκεντρώθηκαν ύστερα από πρόσκληση της Υποδιευθύντριας κ. Σουρανάκη Μαρίας (ο Διευθυντής κ. Αναμίδης Γρηγόριος απουσιάζει με μακροχρόνια αναρρωτική άδεια) οι παρακάτω, με σκοπό την επιλογή πρακτορείου που θα αναλάβει την τριήμερη εκδρομή που θα πραγματοποιήσει η Γ΄Γυμνασίου από 7 έως 9 Απριλίου (ορθή επανάληψη ημερομηνίας: 21 έως 23 Απριλίου)

  1. Σουρανάκη Μαρία, Υποδιευθύντρια Γυμνασίου
  2. Κανελλοπούλου Ελένη, καθηγήτρια ΠΕ01, συνοδός
  3. Μελέτη Ελένη, καθηγήτρια ΠΕ02, συνοδός
  4. Βαστάκη Ελένη, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
  5. οι πρόεδροι των μαθητικών συμβουλίων των τριών τμημάτων της Γ΄τάξης και εκπρόσωποι του 15μελούς: Βλαχάκης Γεώργιος, πρόεδρος του Γ1, Μαργέτα Ευσταθία, πρόεδρος του Γ2 και ταμίας 15μελούς και Ταλάντζης Γεώργιος, πρόεδρος του Γ3 και πρόεδρος 15μελούς

Η Υποδιευθύντρια ενημέρωσε την επιτροπή για τις ισχύουσες εγκυκλίους που αφορούν στη διαδικασία επιλογής πρακτορείου και κατέθεσε προς αποσφράγιση και μελέτη πέντε (05) σφραγισμένες προσφορές από τα πρακτορεία:

  1. Laggaris tours
  2. KTENAS TRAVEL
  3. BELLAIR TRAVEL & TOYRISM
  4. Melemis travel
  5. At Holidays

Η παραπάνω επιτροπή, αφού μελέτησε διεξοδικά τις πέντε (05) προσφορές των πρακτορείων και αφού έλαβε υπόψη της την ασφάλεια, το συμφέρον των μαθητών του σχολείου και την αξιοπιστία των πρακτορείων

αποφάσισε ομόφωνα

να αναθέσει τη διενέργεια της τριήμερης εκδρομής των μαθητών της Γ΄τάξης στο

πρακτορείο At Holidays και να προχωρήσει άμεσα στη σύσταση ιδιωτικού συμφωνητικού στο οποίο θα περιγράφονται όλες οι υποχρεώσεις του συγκεκριμένου πρακτορείου προς το Σχολείο και του Σχολείου προς αυτό.

Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η παραπάνω πράξη και υπογράφεται.