Το 1ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας αξιοποιεί το πρόγραμμα ‘The Tipping Point in Education’ εν μέσω πανδημίας.

Οκτ 20208

Το 1ο Γ/σιο  Φιλιππιάδας , κατά το σχολικό έτος 2019-20 , σε συνεργασία με το The Tipping Point in Education ,  πραγματοποίησε μια σειρά τηλεδιασκέψεων των μαθητών με «μέντορες» , ειδικούς με αυξημένα προσόντα σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, από όλο τον κόσμο . Στο πλαίσιο του προγράμματος, στο οποίο συμμετείχαν 34 σχολεία από όλη την Ελλάδα ,οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν  σχετικά με τη φύση και τα εφόδια κάποιων επαγγελμάτων , κατόπιν επιλογής τους , αλλά και να μοιραστούν τις αγωνίες τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να λάβουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματά τους.

Αφετέρου , κατά το περασμένο σχολικό έτος , η εκπαιδευτική κοινότητα είχε να αντιμετωπίσει πολλές νέες προκλήσεις την περίοδο που τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω της πανδημίας του Covid- 19 . To The Tipping Point in Education συνέβαλε στο να ανταποκριθούν με ετοιμότητα στα νέα δεδομένα όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Η συνεισφορά του προγράμματος στην εκπαιδευτική διαδικασία κατά τη διάρκεια της καραντίνας , παρουσιάζεται με πληρότητα από εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν στο TTP in Education,  στο βίντεο  που ακολουθεί .

 

 

από κάτω από: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το 1ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας αξιοποιεί το πρόγραμμα ‘The Tipping Point in Education’ εν μέσω πανδημίας.    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Η ώρα είναι ….

RSS ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

  • Διαβάζουμε βιβλία μοιραζόμαστε ιδέες στην Παιδική και Εφηβική γωνιά της ΔΕΘ (16-19/5/2024) 23 Απριλίου 2024
    Κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις, δράσεις και εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και εκπαιδευτικούς αποτελούν έναν από τους δυναμικότερους πόλους έλξης της ΔΕΒΘ. Έτσι και φέτος, γιορτάζοντας τα είκοσι χρόνια της, η ΔΕΒΘ δημιούργησε τον πιο ζωντανό, πολύχρωμο, πολύβουο χώρο της Παιδικής και Εφηβικής Γωνιάς, που περιμένει μικρούς και μεγάλους, πάντα με ελεύθερη είσοδο! Έλληνες συγγραφείς, εικονογράφοι, […]
    Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Translate

Οκτώβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Επιμέλεια - Διαχείριση Ιστολογίου: ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

  • 1ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας
  • Σκακιστική άσκηση

    Ετικέτες



    Άνοιγμα μενού
    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων