ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο, Πέμπτη 8-10- 2020 αρχίζουν τα ψηφιακά  μαθήματα της «ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» μέσω WEBEX.

Οι μαθητές / μαθήτριες θα συνδεθούν στο WEBEX μέσω του προσωπικού συνδέσμου ( link ) κάθε διδάσκοντα / ουσας  ο οποίος  αναγράφεται στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα και είναι απολύτως απαραίτητο  να προσέρχονται στο ψηφιακό μάθημα με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους , ώστε να αναγνωρίζονται από τον  / την διδάσκοντα / ουσα και  να επιβεβαιώνεται η παρουσία τους  σε αυτό . Σε αντίθετη περίπτωση θα καταχωρίζεται απουσία.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος μπορεί να ζητηθεί  από τους μαθητές / τριες να ανοίξουν την κάμερά τους  προκειμένου ο  / η διδάσκων / ουσα να διασταυρώσει τα  στοιχεία τους.

Παράλληλα και σύμφωνα με τις οδηγίες των διδασκόντων / ουσών του σχολείου μας,  στο πλαίσιο της «ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»,  οι μαθητές  / τριες θα πρέπει να παρακολουθούν το υλικό που αναρτάται στην ηλεκτρονική τάξη ( e- class ).

Επισημαίνεται  πως στο επισυναπτόμενο ωρολόγιο  πρόγραμμα  θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην έναρξη και την λήξη της κάθε διδακτικής ώρας, επειδή αυτό έχει αναπροσαρμοστεί στο πλαίσιο της «ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ».

Πρόγραμμα 8-10-20 (1)

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/1gymchal/2020/10/07/enarxi-sygchronis-ex-apostaseos-ekapideysis-programma/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση