ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 – 5 – 2022

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αύριο, Παρασκευή 27/5/2022 και, αφού δοθούν οι τελευταίες οδηγίες στους μαθητές, πριν από τις τελικές εξετάσεις την πρώτη διδακτική ώρα σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη στο τέλος της σχολικής χρονιάς ΣΥΝΑΥΛΙΑ  στο πλαίσιο της οποίας μαθητές / τριες θα παρουσιάσουν δικές τους μουσικές επιλογές . Την επιμέλεια της Συναυλίας έχει η κθηγήτρια της Μουσικής,  κα Βουτσινά Γιόλα.

Θα ακολουθήσει η ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ στους νικητές / τριες  της  Αθλητικής Δράσης “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”,  που έλαβε χώρα στον χώρο του σχολείου μας μεταξύ 23/5/2022 και 26/5/2022 με πρωτοβουλία και διοργάνωση της καθηγήτριας της Φυσικής Αγωγής,  κας Καρακώστα Βασιλικής.

Επίσης θα απονεμηθούν ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ στους μαθητές / τριες που συμμετείχαν με πρωτοβουλία και καθοδήγηση του καθηγητή της Φυσικής, κου Παπαγεωργίου Σωτήρη, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»,  από τον  Υποδιευθυντή, κο Δημητρόπουλο Γιώργο.

Στην συνέχεια θα απονεμηθούν ΒΡΑΒΕΙΑ για τις κατασκευές των μαθητών / τριών  της Α΄  και Β΄  τάξης στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας από την  υπεύθυνη καθηγήτρια,  κα Λάζαρη Ιωάννα.

Παράλληλα με την Έκθεση των κατασκευών για το μάθημα της Τεχνολογίας θα υπάρχει Έκθεση κατασκευών της Α΄ τάξης Έκθεση μακέτας εργοστασίου της Β΄ τάξης, ‘Εκθεση Σκίτσου με Θέμα “Εγώ και οι άλλοι” και Έκθεση Αφίσας με Θέμα “Ρεματιά  Χαλανδρίου” των τμημάτων Β1 και Β2 στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Λάζαρη Ιωάννα.

Επιπλέον στον χώρο των Εκθέσεων θα προβάλλονται έργα μαθητών / τριών με θέμα “Παιδί και Έφηβος”, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος  της Οικιακής Οικονομίας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Λιβανά Ντίνα.

Μετά τις απονομές των Μεταλλίων και Βραβείων οι μαθητές / τριες θα μπορούν να διασκεδάσουν, πριν από  την έναρξη της μελέτης για τις εξετάσεις,  με χορευτική μουσική και θα σχολάσουν στις 10:00 π.μ περίπου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 27 – 5 – 2022

2022 05 26

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/1gymchal/2022/05/26/anakoinosi-gia-tin-paraskeyi-27-5-2022/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση