«

»

Οκτ 11 2021

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί γονείς,
Συνημμένη θα βρείτε την πρόσκληση για την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/10/2021, ώρα 18:00 μ.μ., στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Χαλανδρίου (είσοδος από την οδό Καλλισπέρη).
Μετά το τέλος της συνέλευσης και εφόσον θα έχει συγκεντρωθεί ο ελάχιστος αριθμός υποψηφίων, θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου. Σημειώνουμε ότι η θητεία των γονέων, που θα εκλεγούν στα παραπάνω όργανα, θα είναι μονοετής.
Για τη διευκόλυνση του έργου της εφορευτικής επιτροπής, παρακαλούμε τους γονείς, που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, να μας αποστείλουν με email το όνομά τους και το όργανο για το οποίο ενδιαφέρονται (Διοικητικό Συμβούλιο ή Εξελεγκτική Επιτροπή, Αντιπρόσωπος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων) στο syllogos1gym@gmail.com.
Με εκτίμηση,
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του 1ου Γυμνασίου Χαλανδρίου

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/1gymchal/2021/10/11/prosklisi-syllogoy-goneon-kai-kidemonon-gia-geniki-syneleysi/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων