ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών / τριών μας ότι, λόγω κατάληψης του σχολείου μας και  σύμφωνα με τις με αρ. πρωτ. : 131451/ΓΔ4/30-9-2020 και 120126/ΓΔ4/12-9-2020   Υπουργικές Αποφάσεις   (Φ.Ε.Κ. 4264 και 3882 αντίστοιχα) καθώς και τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, οργανώνουμε πρόγραμμα για «Σύγχρονη εξ Αποστάσεως Διδασκαλία» το οποίο θα λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά η εκπαιδευτική διαδικασία.

Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στo ιστολόγιο του  σχολείου μας και η συμμετοχή των μαθητών / τριών σε αυτό είναι  υποχρεωτική σύμφωνα με τις παραπάνω νομοθετικές ρυθμίσεις και οδηγίες.

Σε πιθανή μη συμμετοχή των μαθητών μας, στα εξ αποστάσεως μαθήματα,  θα σημειώνονται οι αντίστοιχες απουσίες  (σχ.: «ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ») από τους διδάσκοντες. Οι συγκεκριμένες απουσίες θα συνυπολογίζονται για το χαρακτηρισμό της φοίτησης (επαρκής/ανεπαρκής) στο τέλος του σχολικού έτους, την εξαγωγή των αποτελεσμάτων και την προαγωγή ή όχι των μαθητών.

Από τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/1gymchal/2020/10/06/epeigoysa-anakoinosi/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση