Εργαστήρι και Παζάρι Χριστουγεννιάτικης κάρτας

Eργαστήρι Χριστουγεννιάτικης κάρτας

Στις 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας εργαστήρι κατασκευής Χριστουγεννιάτικης κάρτας με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των καθηγητριών του Γυμνασίου μας και μαθητριών της Β’ και Γ’ Τάξης.
Για δύο περίπου ώρες , μέσα σε όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με μουσική και κεράκια αναμμένα , οι συμμετέχουσες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να στολίσουν τις κάρτες με χριστουγεννιάτικα μοτίβα, δαντέλλες , κορδέλες, χρυσόσκονη, ακρυλικά χρώματα, χαρτοπετσέτες και τεχνική decoupage, μικρά ξύλινα διακοσμητικά και αυτοκόλλητα . Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και όλες οι κάρτες είχαν τη δική τους ιδιαίτερη καλλιτεχνική προσωπικότητα.
Στο πνεύμα της εορταστικής ατμόσφαιρας στήθηκε και ένας μικρός μπουφές με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές , τσάι και αναψυκτικά . Τα εδέσματα ήταν προσφορά των καθηγητριών και της διεύθυνσης του Γυμνασίου.
Οι κάρτες διατέθηκαν στους μαθητές , τους γονείς τους και τους καθηγητές και τα έσοδα θα προσφερθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Την οργάνωση και επιμέλεια του εργαστηρίου καθώς και τη διάθεση των καρτών ανέλαβε η κα Τ. Μαρτάκη , καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας.
Ευχαριστούμε την κα Πάσχαρη Διευθύντρια του 1ουΓυμνασίου για την υποστήριξή της στην υλοποίηση της ιδέας αυτής, καθώς και όλες τις καθηγήτριες και μαθήτριες που συμμετείχαν και φιλοτέχνησαν τις όμορφες αυτές κάρτες.
Και του χρόνου !!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ !!!

,

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/1gymchal/2018/12/21/%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%b6%ce%ac%cf%81%ce%b9-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%84/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση