26 Σεπτεμβρίου- Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών

0

Συγγραφέας: 1ο ΕΠΑΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 25-09-2024

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας ενημερώθηκαν για την αξία της πολυγλωσσίας και της γλωσσικής διαφοροποίησης καθώς επίσης και για τη σημασία και το ρόλο της εκμάθησης ξένων γλωσσών στις μέρες μας. Τεστάραμε τις γνώσεις μας και δημιουργήσαμε τη δική μας πρόταση για το  φετινό διαγωνισμό T-shirt της ΕΗΓ ενώ στα πλαίσια του έργου eTwinning “An Ideal World” στο οποίο συμμετέχουμε φέτος δημιουργήσαμε με τους εταίρους μας συνεργατικό βίντεο με σκοπό να τιμήσουμε την πολυγλωσσία.

https://www.youtube.com/watch?v=6qhd817mfXo

1European day of languages

Συμμετοχή σε νέο έργο eTwinning

0

Συγγραφέας: 1ο ΕΠΑΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ | Κατηγορία Γενικά, Εκπαιδευτικά προγράμματα | , στις 25-09-2024

Μετά την επιτυχημένη περσινή μας συμμετοχή, το σχολείο μας φέτος θα συμμετάσχει σε νέο έργο eTwinning με το τίτλο “An Ideal World”. Με τους εταίρους μας από την Ουκρανία, τη Γαλλία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία και την Ελλάδα θα πάρουμε μέρος σε συνεργατικές δράσεις, θα αλληλεπιδράσουμε και θα μοιραστούμε ιδέες με σκοπό να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας, τους αυριανούς πολίτες του κόσμου να σχεδιάσουν τον δικό τους Ideal World, τον δικό τους Ιδανικό Κόσμο.

Εθνική ετικέτα ποιότητας

0

Συγγραφέας: 1ο ΕΠΑΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ | Κατηγορία Γενικά, Εκπαιδευτικά προγράμματα | , στις 25-09-2024

Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε ότι βραβευτήκαμε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το eTwinning έργο μας “Career Quest: Navigating Futures”. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο έργο καθώς η προσπάθεια και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση