Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε σήμερα στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη και του Εντεταλμένου Συμβούλου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Μενέλαου Μακρυγιάννη.

Ο κ. Κασαπίδης ενημερώθηκε από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Κυριάκο Τσολακίδη για τους τομείς και τις ειδικότητες που λειτουργούν στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων και ξεναγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας, στα εργαστήρια και στη βιβλιοθήκη του σχολείου. Κατόπιν συνομίλησε με μαθητές και Καθηγητές για τις προοπτικές της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη χώρα και ιδιαίτερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ο κ. Περιφερειάρχης, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ένα μεγάλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ύψους 3 εκ. ευρώ για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολικών μονάδων.

Η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας για τη χρηματοδότηση της υλικοτεχνικής υποδομής καθώς και η ένταξη του 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης σηματοδοτεί τον εκσυγχρονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη του Σχολείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Περιφερειάρχη για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Σερβίων

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης