Στο πλαίσιο των μαθημάτων «Υγεία και διατροφή» και ¨Αγωγή υγείας»  του τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας   πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων εκδήλωση για τη σημασία του υγιεινού πρωινού.  Η διαιτολόγος-διατροφολόγος κ. Ευσταθία Καλημέρη μίλησε στους μαθητές για τη σημασία του υγιεινού πρωινού και της άσκησης και παρουσίασε οπτικο-ακουστικό υλικό.

 

 

Στη συνέχεια οι μαθητές απόλαυσαν πλούσιο υγιεινό πρωινό που ετοίμασαν οι ίδιοι με τους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους. Γάλα, φυσικοί χυμοί, κέικ, τσουρέκι, βρώμη, κουλούρια, μέλι, διάφορες μαρμελάδες, γιαούρτι, ταχίνι, φρυγανιές, φρούτα, ξηροί καρποί, ελιές, ρυζόγαλο, γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά και άλλα πολλά αποτέλεσαν το πρωινό στο σχολείο μας.

Ο Διευθυντής του σχολείου και ο Σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη διοργάνωση και την προετοιμασία καθώς και για την υπεύθυνη στάση που τήρησαν στο τέλος της εκδήλωσης καθαρίζοντας  άψογα όλο το χώρο μετά την παρασκευή του πρωινού. Επίσης ευχαριστούν την κ. Καλημέρη για την παρουσίασή της.

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης