Το images[8]Υπουργείο Παιδείας Και Θρησκευμάτων καθιερώνει την 2η Εβδομάδα του Δεκεμβρίου ως «Εβδομάδα κατά του Καπνίσματος».
Την εβδομάδα αυτή καλούνται όλα τα σχολεία Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης να διοργανώσουν ενημερωτικές δράσεις και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για την Πρόληψη του Καπνίσματος.
Στα πλαίσια αυτών των δράσεων με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των μαθητών του ΕΠΑΛ Σερβίων από την Επισκέπτρια Υγείας κ. Δρογούτη Παρασκευή στις 10/12/2015.
Η ενημέρωση των μαθητών/ τριών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, σε θέματα που αφορούν στα μέτρα για τον περιορισμό της πρόσβασης των νέων στα προϊόντα καπνού, επιβολή απαγορεύσεων και περιορισμών στο κάπνισμα σε δημόσιους χώρους, προώθηση και ενίσχυση μέτρων και δράσεων για τη διακοπή του καπνίσματος και την απεξάρτηση των ήδη καπνιστών, περιορισμό της παραγωγής καπνού στα πλαίσια της κοινής αγροτικής πολιτικής κά.

Το σχολείο ευχαριστεί θερμά την κ. Δρογούτη που χωρίς την παρουσία και την υποστήριξή της δε θα ήταν δυνατή η υλοποίηση της ενημέρωσης.