Αρχική » Ανακοινώσεις » Υπεύθυνη Δήλωση για τις περιπτώσεις που ο μαθητής/τρια ανήκει στις ευπαθείς ομάδες ή στο σπίτι διαμένει μαζί με το μαθητή/τρια άτομο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες ή νοσεί.

Πρόγραμμα Σχολείου

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Ηλεκτρονική Τάξη

Νέος Server

Μετακινήσεις ΚΤΕΛ

Μετακινήσεις ΚΤΕΛ

Translate

Υπεύθυνη Δήλωση για τις περιπτώσεις που ο μαθητής/τρια ανήκει στις ευπαθείς ομάδες ή στο σπίτι διαμένει μαζί με το μαθητή/τρια άτομο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες ή νοσεί.

Προβλέπεται η μη προσμέτρηση απουσιών για μαθητές που έχουν ειδικό λόγο βάσει δήλωσης γονέα/κηδεμόνα. Ως ειδικός σκοπός νοείται η ύπαρξη ατόμου ευπαθούς ομάδας όπως έχει οριστεί από την Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, ή ατόμου που νοσεί στο σπίτι του/της μαθητή/τριας.
Επισημαίνεται ότι ως άτομα ομάδας αυξημένου κινδύνου για σοβαρή λοίμωξη COVID 19 ορίζονται βάσει της Κ.Υ.Α με αριθ. ΔΙΔΑΔ/Φ.64/315/οικ.8030/18.3.2020.
• τα Άτομα με βαριά καρδιοπάθεια.
• τα Άτομα με βαριά πνευμονοπάθεια.
• τα Άτομα με αρρύθμιστο σακχαρώδη διαβήτη.
• οι Καρκινοπαθείς υπό ενεργό χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία ή ανοσοθεραπεία
• οι Μεταμοσχευμένοι ασθενείς.»
Σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής η υπεύθυνη δήλωση αφού εκτυπωθεί και υπογραφεί από το γονέα/κηδεμόνα θα υποβάλλεται ως αρχείο φωτογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση 1epal-rethymn@sch.gr. Τη δήλωση μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εκτυπώσετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΔ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ 12/5/2020 ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ΚΑΙ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/5/2020. Είναι πολύ σημαντικό για την καλή οργάνωση του σχολείου να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό μαθητών.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ


1 Σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κανονισμοί Λειτουργίας

Μαθητεία

Μαθητεία

Ψηφιακός Βοηθός

Robot

Δράσεις του σχολείου

Δράσεις του σχολείου

Ημερολόγιο Εργασιών

Ημερολόγιο Εργασιών
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση