Αρχική » Ανακοινώσεις » «Επισκευή ενεργούς διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος, με χρονική επάρκεια +20 ετών»

Πρόγραμμα Σχολείου

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Ηλεκτρονική Τάξη

Νέος Server

Μετακινήσεις ΚΤΕΛ

Μετακινήσεις ΚΤΕΛ

Translate

«Επισκευή ενεργούς διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος, με χρονική επάρκεια +20 ετών»

Ο Τομέας Δομικών Έργων του 1ου ΕΠΑΛ/ΕΚ Ρεθύμνου προχωράει στην δεύτερη διοργάνωσή του στα πλαίσια του νέου θεσμού «Ρέθυμνο – Τεχνική πρωτεύουσα Κρήτης» με ένα διήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο στις 17 και 18 Μαΐου στο Ρέθυμνο, με θέμα  «Επισκευή ενεργούς διάβρωσης οπλισμού σκυροδέματος, με χρονική επάρκεια +20 ετών», με εισηγητή τον Δρ. Ροδόπουλο Χρήστο.

Το σεμινάριο είναι δομημένο σε θεωρητικό μέρος και εργαστηριακό. Το θεωρητικό θα διεξαχθεί στο «Ξενία» την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, ώρα 09.00-14.30, και το εργαστηριακό στο 1ο ΕΠΑ.Λ. / Ε.Κ. Ρεθύμνου το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 , ώρα 09.00-14.30.

Απευθύνεται σε Μηχανικούς που ασχολούνται  ή που θέλουν να ασχοληθούν με τις επισκευές Οπλισμού σκυροδέματος, σε καθηγητές, φοιτητές και σπουδαστές του αντικειμένου, στους Μηχανικούς των Τεχνικών υπηρεσιών δήμων, περιφέρειας και περιφερειακών ενοτήτων καθώς και σε εκπαιδευτικούς  και μαθητές/σπουδαστές της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των αντίστοιχων ειδικοτήτων της Κρήτης.

Είναι η δεύτερη διοργάνωση για φέτος που κάνει ο τομέας Δομικών έργων του 1ου ΕΠΑ.Λ./ΕΚ Ρεθύμνου, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία ημερίδας για τον νέο Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος τον Μάρτιο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά προϋποθέτει την δήλωση συμμετοχής την οποία θα βρείτε ηλεκτρονικά στον ιστόπτοπο του 1ου ΕΠΑ.Λ. (https://blogs.sch.gr/1epal-rethymn/)


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κανονισμοί Λειτουργίας

Μαθητεία

Μαθητεία

Ψηφιακός Βοηθός

Robot

Δράσεις του σχολείου

Δράσεις του σχολείου

Σαν σήμερα

20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.

Ημερολόγιο Εργασιών

Ημερολόγιο Εργασιών
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση