Αρχική » Ανακοινώσεις » ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 15 ΜΕΛΟΥΣ

Πρόγραμμα Σχολείου

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Ηλεκτρονική Τάξη

Νέος Server

Μετακινήσεις ΚΤΕΛ

Μετακινήσεις ΚΤΕΛ

Translate

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 15 ΜΕΛΟΥΣ

Τα τακτικά μέλη του 15 μελούς του σχολείου μας φαίνονται στον παρακάτω Πίνακα. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά με πολλές πρωτοβουλίες, ενέργειες και δράσεις.

ΟΝΟΜΑ Ψήφοι
ΑΝΔΡΕΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΥΓ4 161
ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΗΛ 149
ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΧ1 138
ΔΑΤΣΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΧ1 124
ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΧΑΡΗΣ ΓΨΥΚΤ 122
ΙΜΠΡΑΧΗΜ ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΓΚΟΜ 118
ΚΙΜΙΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΑΙΣΘ 116
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΙΑΤΑ ΜΑΡΙΑ ΓΦΥΣ2 112
ΑΛΕΦΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΒΥΓ1 101
ΠΟΥΛΑΪ ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΜ 96
ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Α5 94
ΣΙΝΓΚ ΤΖΙΓΚΑΡ ΓΚΟΜ 89
ΜΑΛΙΝΟΒΣΚΑ ΒΑΝΕΣΑ ΒΥΓ1 86
ΑΛΕΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΟΧ1 82
ΧΥΣΕΝΛΛΑΡΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΓΑΙΣΘ 78

Αναπληρωματικά μέλη ορίζονται:

  1. Γκέρμπι Μαρία
  2. Σπανουδάκης Μάνθος
  3. Κουλλάφι Λάιντα
  4. Περίφανος Στέφανος
  5. Περάκης Βαγγέλης

Διαβάστε τις προγραμματικές δηλώσεις των υποψηφίων:

ΔΑΦΕΡΜΟΣ ΧΑΡΗΣ, Γ ΨΥΚΤ
Δήλωσα υποψηφιότητα για ένα καλύτερο σχολείο. Θέλω να βοηθήσω. Δε με ενδιαφέρει η κατάληψη και θα προσπαθήσω να κάνουμε πολλές εκδρομές.

 

ΜΠΙΡΙΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΓΘΕΡΜ
Δηλώνω υποψηφιότητα για να βοηθήσω και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το σχολείο μας. Όσον αφορά τα θέματα που απασχολούν το σχολείο μας, που κάποια από αυτά είναι σοβαρά, θα δοθούν ως αιτήματα στους καθηγητές και αν δε γίνουν αποδεκτά, το σχολείο θα κλείσει και θα παραμείνει κλειστό ώσπου να διορθωθούν.

 

ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Α5
Θέλω να μπω στο 15μελές για να μην αφήσω κανέναν να χτυπά άλλον. Θέλω να κάνω ότι μπορώ για το καλύτερο του σχολείου μαζί με τα άλλα μέλη. Θα έχω καλή συμπεριφορά στο μέλλον

 

ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΗΛ
Θέλω να μπω στο 15μελές για να κάνω το σχολείο καλύτερο και να βοηθήσω τα υπόλοιπα παιδιά να περάσουνε μια καλή χρονιά.

 

ΜΑΛΙΝΟΒΣΚΑ ΒΑΝΕΣΑ, ΒΥΓ1
Γεια! Είμαι η Βανέσα. Είμαι ένα απλό κορίτσι που με κάποιο τρόπο θα ήθελα να αλλάξουμε λίγο το κακό όνομα του σχολείου μας. Πριν πω ότι θα ήθελα την στήριξη σας με ψήφο πρέπει να σκεφτόμαστε ρεαλιστικά και λογικά ποιον θέλουμε εκπρόσωπο του σχολείου μας. Όλοι έχουμε δικαίωμα να εκφράσουμε τη γνώμη μας και δεν χρειάζεται να φοβάστε. Αν κάποιος σε πιέσει να τον ψηφίσεις μην το κάνεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις. Ψήφισε αυτό που θέλεις εσύ  και πιστεύεις ότι είναι το καλύτερο. Επίσης, δώσε μια ευκαιρία σε άτομα που ίσως αξίζουν πραγματικά και μπορούν να βοηθήσουν.

            Λοιπόν, εγώ δε θα υποσχεθώ πράγματα που ίσως δε θα μπορώ να πραγματοποιήσω, αλλά μπορώ να πω ότι ό,τι μπορώ και είμαι σε θέση θα το κάνω. Έτσι, θα ήθελα αν πραγματικά νοιάζεστε για το σχολείο να στηρίξετε άτομα που θέλουν το καλό. Δεν έχει σημασία αν είναι άντρας ή γυναίκα, αν είναι όμορφος ή άσχημος, αν είναι στην Α΄ ή Γ΄ τάξη και το βασικότερο από πού είναι η καταγωγή του. Με αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που διάβασαν αυτά που είχα να πω και θα είμαι χαρούμενη αν με στηρίξετε με την ψήφο σας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΙΑΤΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΦΥΣ2
Θέλω να μπω στο 15μελές γιατί θέλω να βοηθήσω το σχολείο, να πάμε περιπάτους και εκδρομές και να βελτιώσουμε την εικόνα του.

 

ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΒΠΛ1
Το σχολείο πρέπει να αλλάξουνε τα τζάμια γιατί είναι μερικά σπασμένα και φοβούνται οι μαθητές μην κοπούν. Μερικές τάξεις έχουν σπασμένα θρανία και καρέκλες.

 

ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΟΧ1
Δηλώνω υποψηφιότητα στο 15μελές διότι στην περσινή χρονιά έκανα κάποιες αλλαγές στο σχολείο και πιστεύω φέτος να τα πάω καλύτερα.

 

ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Α2
Θεωρώ ότι αυτοί οι οποίοι θα βγουν στο 15μελές πρέπει να είναι ικανοί να εκπροσωπούν το σχολείο, να είναι δυναμικοί χαρακτήρες κλπ. Εγώ θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο για το καλό του σχολείου και των μαθητών.

 

ΚΟΥΛΛΑΦΙ ΛΑΪΝΤΑ, ΓΦΥΣ1
Μπορεί πολλοί να μη με ξέρουν αλλά υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω το σχολείο μας όσο καλύτερα μπορώ και να αλλάξω μερικά πράγματα,

 

ΧΥΝΣΕΛΛΑΡΗ ΒΑΓΓΕΛΙΩ, ΓΑΙΣΘ
Δεν ξέρω… δεν έχω πολλά να πω βασικά. Ίσως ένας από τους βασικούς λόγους που βάζω υποψηφιότητα είναι για να υπάρξει μια γυναικεία φωνή μέσα στη συνήθη ανδροκρατική εικόνα του 15μελούς. Καιρός είναι λοιπόν να σπάσει αυτό το στερεότυπο. Κυρίως θα προσπαθήσω να υπάρξει τάξη και μια ήρεμη και καλή συνεργασία μεταξύ των μελών, με αποτέλεσμα (ελπίζω) σωστές και ενδιαφέρουσες εκδρομές, εκδηλώσεις, δραστηριότητες κλπ.

 

ΚΡΑΣΝΙΚΙ ΑΡΤΙΝΑ, ΓΑΙΣΘ
Βάζω υποψηφιότητα γιατί θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και ευθύνες του σχολείου. Θα προσπαθήσω μαζί με τα άλλα μέλη να σας προσφέρουμε μια ωραία, δημιουργική και αξέχαστη χρονιά.

Ψηφίστε βάση αυτών που θα προσφέρουν σε σας και στο σχολείο και όχι με βάση την «εμφάνιση» και τη «δημοσιότητα».

 

ΑΛΕΦΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΥΓ1
Λοιπόν… Δε θα πω πολλά. Άλλοι με ξέρετε και άλλοι όχι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λογικά πέρυσι θυμάστε όλοι τι γινόταν στο σχολείο ΟΧΙ ότι φέτος δε θα γίνουν αλλά εντάξει. Πιστεύω ότι όλοι κάνουμε λάθη αλλά μαθαίνουμε από αυτά… Λογικά θα έχει μετανιώσει το κάθε παιδί ξεχωριστά για ότι έγινε. Επίσης μας νοιάζει η φήμη του σχολείου μας. Αποκτήστε την έτσι και όχι με το πόσες βλακείες κάνει ο καθένας.

 

ΑΝΔΡΕΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ΒΥΓ4
θα ήθελα να πάρω μέρος στις εκλογές γιατί έχω ήδη μια εμπειρία, αφού ήμουν στο 15μελές στο Γυμνάσιο. Θα ήθελα να βοηθήσω να γίνουν περισσότεροι περίπατοι και εκδρομές και να μην υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των μαθητών. Επίσης, οι σχέσεις μας με τους καθηγητές να είναι καλύτερες.

 

ΠΕΡΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΒΔΟΜ
Θα ήθελα να μπω στο 15μελές για να προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ και μέχρι εκεί που μπορώ για το σχολείο.

 

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΒΕΦ
Γεια, είμαι η Δήμητρα και ήρθα φέτος στο σχολείο. Θεωρώ πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ήρεμη και καλή συνεργασία μεταξύ των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου για να μπορέσουμε να κάνουμε πράγματα για το σχολείο μας. Αποτελεί σημαντικό να βάλουμε σε προτεραιότητα την καλή λειτουργία του σχολείου και να βρούμε τρόπους επίλυσης των προβλημάτων του, πάντα σε συννενόηση με τους καθηγητές. Για εμένα είναι βασικό να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να βρούμε τρόπους να βελτιώσουμε τη ζωή μας στο σχολείο, αλλά και την εικόνα του σχολείου μας προς τα έξω. Αν τα πιστεύετε κι εσείς αυτά, τότε είμαι έτοιμη να συμβάλλω στην κατεύθυνση αυτή.

 

ΜΑΜΑΓΚΑΚΗ ΔΩΡΑ, ΓΑΙΣΘ
Θεωρώ ότι αν μπω στο 15μελες θα μπορώ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να κάνουμε πολλά για το σχολείο.

 

ΠΑΡΑΣΧΑΚΗ ΜΑΡΙΛΙΖΑ, ΒΔΟΜ

Θα ήθελα να μπω στο 15μελές γιατί θα ήθελα να μιλήσω για τους στόχους και τις απόψεις μου για το σχολείο και τις αλλαγές που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να γίνουν με τη βοήθεια όλων μας! Δεν έχω βέβαια πολλές πιθανότητες να βγω στο 15μελές αλλά δε χάνω τίποτα στο να προσπαθήσω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!

 

ΙΜΠΡΑΧΗΜ ΜΟΧΑΜΕΝΤ, ΓΚΟΜ

Εγώ στο σχολείο μου θα προσπαθήσω να το φτιάξω όσο καλύτερα γίνεται. Θα ήθελα να κάνουμε μια χοροεσπερίδα για να μαζέψουμε λεφτά για τις εκδρομές. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν αν υπάρχει συνεργασία με τους καθηγητές και με εσάς. Θα δώσουμε τα αιτήματα μας στο σύλλογο και θα τα συζητήσουμε. Ευχαριστώ πολύ.

 

ΑΛΕΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ,ΓΟΧ1

Για να μην αρχίσω το μπλα μπλου. Βάζω υποψηφιότητα στο 15μελές για να προσπαθήσουμε παρέα με τα υπόλοιπα μέλη να έχουμε μια τέλεια χρονιά με διάφορες δραστηριότητες, χορούς και εκδρομές, άφθονα κουπαρίδια και ΌΤΙ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΕΙ.

 

ΔΑΤΣΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΟΧ1

Για να μην αρχίσω τα σάλια και τις ιστορίες, βάζω υποψηφιότητα στο 15μελές για να προσπαθήσουμε μαζί με τα άλλα 14 άτομα να περάσουμε μια ευχάριστη χρονιά με εκδρομές, χοροεσπερίδες, κουπαρίδια και ΟΤΙ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΕΙ.

 

ΚΑΒΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΒΥΓ3

Έβαλα συμμετοχή για το 15μελές παρόλο που γνωρίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν, όμως ξέρω τις δυνατότητές μου και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ.

ΓΚΕΡΜΠΙ ΜΑΡΙΑ, ΒΥΓ3

Έβαλα υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσω το σχολείο μας! Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για εσάς και το σχολείο μας. Θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα αν με ψηφίσετε. Όσο αφορά τα θέματα που απασχολούν το σχολείο μας και κάποια από αυτά είναι σοβαρά, θα δοθούν ως αιτήματα στους καθηγητές και αν δε γίνουν αποδεκτά το σχολείο θα κλείσει και θα παραμείνει κλειστό ώσπου τα αιτήματά μας διορθωθούν. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

 

ΣΙΝΓΚ ΤΖΙΓΚΑΡ, ΓΚΟΜ

Θα ήθελα να δώσω συμμετοχή στο 15μελές για να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ για το σχολείο μας. Θα γίνουν αιτήματα για το σχολείο και αν αυτά δεν πραγματοποιηθούν το σχολείο να είναι κλειστό μέχρι να γίνουν αποδεκτά. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

 

ΠΟΥΛΑΙ ΚΩΣΤΑΣ, ΓΚΟΜ

Θα ήθελα να μπω στο 15μελές για 2η φορά για να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ για το σχολείο μας. Το σχολείο μας παρόλο που έγιναν κάποιες αλλαγές πρόσφατα υπάρχουν ακόμα ορισμένες που δεν έχουν λυθεί και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου. Θα χαρώ πολύ αν με βοηθήσετε με τη δικιά σας ψήφο. Ευχαριστώ πολύ.

 

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΘΟΣ, ΒΠΛ1

Ο λόγος που βάζω υποψηφιότητα στο 15μελές είναι ότι:

Μπορώ να βοηθήσω στη βελτίωση του σχολείου σε διάφορους τομείς, 2) μπορώ να βοηθήσω και να συμβουλέψω με ώριμη πάντα σκέψη τα παιδιά του σχολείου μου, 3) έχω ξαναμπει στο παρελθόν στο 15μελές και γνωρίζω αρκετά πράγματα πάνω σε αυτό το θέμα, οπότε πιστεύω ότι είμαι κατάλληλος γι αυτή τη θέση. Ευχαριστώ πολύ!

ΚΙΜΙΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΑΙΣΘ

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα μέσα σε μια μαθητική κοινότητα είναι η σωστή σύνταξη ενός 15μελούς. Η επιλογή των υποψηφίων πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά και όμι με δεδομένο το πόσο γνωστός ή δημοφιλής είναι κάποιος, γεγονός που συμβαίνει πολύ συχνά. Όσον αφορά τη δική μου υποψηφιότητα θεωρώ πως μπορώ να ανταπεξέλθω στα καθήκοντά και να συνυπάρξω με τα υπόλοιπα μέλη, εάν ψηφιστώ. Οι λόγοι που θεωρώ ότι αξίζει να με στηρίξετε με την ψήφο σας, καθώς και οι στόχοι μου είναι οι εξης: 1) σωστή συνύπαρξη των μαθητών μέσα στο σχολικό χώρο, 2) σωστή διοργάνωση μαθητικών εκδηλώσεων, 3) διεκδίκηση των δικαιωμάτων των μαθητών σε μέγιστο βαθμό, 4) αναβάθμιση του σχολικού κτιρίου και του εξοπλισμού.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κανονισμοί Λειτουργίας

Μαθητεία

Μαθητεία

Ψηφιακός Βοηθός

Robot

Δράσεις του σχολείου

Δράσεις του σχολείου

Ημερολόγιο Εργασιών

Ημερολόγιο Εργασιών
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση